Wiesz, pościgi, noże, Tango i Cash, ninja
Yeeeeah men, dokladnie, Chuck Norris to tego i w ogole full wypas kozik delta force 10 calowy huuuhuu :peace:
Napisano Ponad rok temu
Wiesz, pościgi, noże, Tango i Cash, ninja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jesli chodzi o poscigi to sie zdarzaja, moze nie ninja ale mam nadzieje ze nie bedziesz rozczarowany, bo tez maja szabelki i inne takie:Wiesz, pościgi, noże, Tango i Cash, ninja, motylki rozłożone chowane, sekatory ....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poważnie: jaki lewak???Wiedziałem, że coś wtym bowie musi być. Trzeba było od razu gadać, że lewak Ci potrzebny. :-)
A nie lepiej nalot dywanowy na dzielnicę którą chcemy się poruszać? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak najbardziej chcę zarówno coś do lasu (myślałem że bowie), a i na ulicę też.Lewak, to sztylet, najczęściej z rozbudowaną gardą. W czasie walki rapierem trzymało się toto w lewym ręku i z tąd nazwa.
Jeśli potrzebujesz noża do cięcia patyków i strugania fujarek, to myśl o czymś z pełnym płaskim szlifem. Bez żadnych zbroczy i nie potrzebnych załamań płazów.
Szlif szablowy(saber grind) też sobie odpuść. Szlif szablowy zwiększa wytrzymałość klingi na naprężenia boczne i zwiększa jej przydatność jako łom. Z drugiej strony jak zaczniesz drzwi podważać przy pomocy bowie, to i tak sztych Ci strzeli.
Możliwości wyboru, jest bardzo wiele, wszystko zależy od tego, do czego będziesz tego noża używał. Jeśli to ma być nóż do lasu to możemy pogadać. Jeśli do zabijania to ja Ci nie pomogę, bo nie jestem w tym dobry.
Napisano Ponad rok temu
ninja, motylki rozłożone chowane, sekatory ....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu