OKINAWA GOJU RYU KARATE w Warszawie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A można prosić o odpowiedź na część pytań tutaj?Zapraszamy wszystkich chętnych na zajęcia Okinawa Goju Ryu Karate.
Macie kobudo?
Jak wyglądają sparingi?
W którym miejscu Warszawy sekcja?
Czy można prosić o przedstawienie instruktora?
Napisano Ponad rok temu
A ja widzę brak znajomości podstawowych zasad...witam serdecznie Gaweł.juz ci odpowiadam.Nie zauwazylem i nadal nie widze w tym zadnej konspiracji poniewaz podalem meila gdzie mozna uzyskac informacje.Pozdrowienia od ekipy z Radomia i sen.Szczepanskiego
Jak jedyną formą kontaktu z klubem jest e-mail (nawet nie wiadomo gdzie ćwiczą), to ja dziękuję.
Napisano Ponad rok temu
My tobie również dziękujemy gdyż najwidoczniej nie szukasz Okinawa Goju Ryu Karate. Bo gdybyś szukał to napisałbyś do nas maila. Zasady kontaktu z klubem są jasno określone.
Wszystkie osoby zainteresowane treningami prosimy o kontakt mailowy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widać tak, bo wstydzą się powiedzieć kim są...Oj czepiacie się! A może to jest klub korespondencyjny? :wink:
Co w tym złego, że lubię jasne sytuacje i chcę wiedzieć z kim mam do czynienia? Jak mam komuś szukającemu Goju-ryu polecić klub, o którym nic nie wiadomo?
Napisano Ponad rok temu
Widać tak, bo wstydzą się powiedzieć kim są...Oj czepiacie się! A może to jest klub korespondencyjny? :wink:
Co w tym złego, że lubię jasne sytuacje i chcę wiedzieć z kim mam do czynienia? Jak mam komuś szukającemu Goju-ryu polecić klub, o którym nic nie wiadomo?
Jak by nie patrzeć Slasz ma rację. Akurat otwartością dużo można zyskać. Cały czas padają pytania: "a co polecicie z okinawa karate tu albo tam" no i wtedy na przykład można powiedzieć idźcie do tego klubu bo ludzie wydają sie sensowni, a tak..
Napisano Ponad rok temu
Mniej siedz w internecie a wiecej w dojo. A tak na marginesie to jak mozesz komus polecic dojo w który nawet nie byles? Poznasz nas przez internet?
Napisano Ponad rok temu
1. Kobud nie jest integralną częścią Okinawa Goju Ryu Karate ale na wyzszym poziomie jest nauczane przez Morio Higaonna Sensei.
2. Kumite dzieli sie na wiele etapów. Jest bezkontaktowe, kontaktowe (ręce strefa chudan, nogi wszędzie, dzwignie, żuty, podcięcia).
3. Trenerami prowadzącymi są Sensei Piotr Utkowski i Sensei Bartosz Olesik. Reszte informacji mozna uzyskac drogą mailową.
Napisano Ponad rok temu
Ale kontakt tylko na e-mail?Przecież prościej byłoby napisać,że Dojo jest tu ,a treningi o tej .Wszyscy przynajmniej tak robią.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
No cóż, albo się prowadzi otwartą politykę informacyjną, albo taką jak tu widać.Slaszysz...
Mniej siedz w internecie a wiecej w dojo. A tak na marginesie to jak mozesz komus polecic dojo w który nawet nie byles? Poznasz nas przez internet?
Ludzie będą głosować nogami...
Napisano Ponad rok temu
Slaszysz...
A ulotki tudzież plakaty na ulicach też mają postać "Klub karate, kontakt tel. XXX XX XX"?
Napisano Ponad rok temu
A mianowicie zrobi podstawową czynnosc jaką jest wpisanie takiego adresu; [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i wszystko bedzie ok. Prosimy nie zamieszczać złośliwych informacji w naszym folderze.
Dziękujemy i pozdrawiamy.
Napisano Ponad rok temu
może i można, chyba raz jeszcze regulamin przeczytam...
Goju - nie denerwuj się tym, że ludzie się tak dopytują bo to normalne przecież, że każdy chce wiedzieć ile wlezie, a że już Ty zamieszczasz taką informację na forum dyskusyjnym to samo w sobie pociaga za sobą konsekwencje w stylu zadawanych Tobie pytań. czyż nie? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Bez sensu :?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Zlosliwe informacje pojawia sie dopiero wtedy, gdy bedzie wiadomo wiecej o tym kim jestes, co robisz, gdzie i za ile. Narazie skutecznie unikasz odpowiadania na podstawowe pytania.Prosimy nie zamieszczać złośliwych informacji w naszym folderze.
Napisano Ponad rok temu
Konspiracja jak sie patrzy. Pewnie trzeba jeszcze jakis formularz zgloszeniowy wypelnic, zeby dostac te informacje.
Bez sensu :?
Pozdrawiam
ciekawe czy jak sie przyjdzie z innej organizacji to daja dana, pliiiis przynajmniej honorowego.....
Mnie to wyglada na nin-jitsu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
nie karmić TROLLA
- Ponad rok temu
-
Cynarski ju chyba 20 danow na karku
- Ponad rok temu
-
shin ai do - unikalne karate
- Ponad rok temu
-
Kata inaczej (zanczy się modern)
- Ponad rok temu
-
dresik + bejsbol + krav maga
- Ponad rok temu
-
Wyruszylibyście w góry, by tam samotnie trenować?
- Ponad rok temu
-
bokserski prosty a karateckie tsuki - co lepsze i do czego?
- Ponad rok temu
-
Przeciwnicy Pawlikowskiej i Sawickiego????..
- Ponad rok temu
-
Historia Zendo Karate
- Ponad rok temu
-
Nietypowe(?) Cwiczenia
- Ponad rok temu