Pytanie o Mistrza Pawła Zarembę z Krakowa
Napisano Ponad rok temu
Czytałem kiedyś o Pawle Zarembie z Krakowa. Wiem że był jakąś istotną postacią w FMA. Teraz słuch o nim na jakiś czas zaginął i ostatnio zapraszał mnie na seminarium organizowane przez Millenium School of Martial Arts. Czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda sprawa jeśli chodzi o działalność w FMA Mistrza Zaremby i jego status w Polsce?
Napisano Ponad rok temu
Swoją droga też jestem ciekawy ponieważ obiło mi się o uszy to nazwisko :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Ja chcac sie dowiedziec czegos np o Lepperze tez bym sie nie pytal jego osobiscie co o sobie uwaza ale innych ludzi co o nim mysla
Mnie tez nigdy nie interesuje kim jest dany instruktor w swoim mniemaniu ale w mniemaniu innych. Wiec pozwolmy ludziom pytac sie o innych a nie odsylac ich do nich - po to to forum tez jest.
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe że są organizacje, które bardzo lubią używać określenia - MISTRZ . Czy jest jakaś definicja mistrza?
Napisano Ponad rok temu
Spodobało mi się porównanie mistrzów....
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze jedno !!! Brawo dla Martiusa-Moderatora.
Spodobało mi się porównanie mistrzów....
Porownanie jest przypadkowe
Po prostu wybralem mojego ulubienca ze sceny politycznej naszego kraju ale mozna wstawic kazda inna osobe znana lub nie
Napisano Ponad rok temu
Ale i tak się nic nie dowiedziałem.
Napisano Ponad rok temu
Co się z nim aktualnie dzieje nie wiem. Podejrzewam ze dalej ma swoją sekcje w Krakowie tylko ze w innym miejscu.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
THX
Napisano Ponad rok temu
Charlie wrzuc jakies info na temat "Gorala" znam kolesia ale nie wiedzialem ze walczyl i dostal KO.
THX
To nie byla nawet walka tylko egzekucja czlowiek nie umial ani dystansu trzymac i garde na opuszczal jako odpowiedz na zmylke i odplynal w pierwszych sekundach walki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To od niego chłopaczek, "Góral" zaliczył KO w I rundzie z Jurasem na Konfrontacji II.
pzdr
Uważaj uważaj Stary.. przecież wiesz, że trenuje tam też inny "fajter", który już wkrótce (wg jego zapowiedzi) ma być gotowy dźgnąć przeciwnika nożem podczas walki... to tzw. motywowanie do przełamywania psychologicznych barier :wink:
Napisano Ponad rok temu
ale w pierwsze slowo które nasuwa mi sie w ramach moich doświadczeń
....
megalomania
.....
Napisano Ponad rok temu
bo to mnie nie obchodzi
Napisano Ponad rok temu
Charlie wrzuc jakies info na temat "Gorala" znam kolesia ale nie wiedzialem ze walczyl i dostal KO.
THX
Martius już Ci napisał ja dodam tylko od siebie że co gorsza, od tamtej pory nie za bardzo może sie pozbierać jeśli chodzi o psychę :roll: Szkoda gościa.
Napisano Ponad rok temu
Martius już Ci napisał ja dodam tylko od siebie że co gorsza, od tamtej pory nie za bardzo może sie pozbierać jeśli chodzi o psychę :roll: Szkoda gościa.
Wina trenera ze wystawil go - chlopak moze byc dobry w tym co robi ale aby startowac w takiej gali trzeba najpierw sporo sie poobijac na podobnych zasadach. Kazdy musi zaplacic kiedys "frycowe" bule byc tylko na to przygotowanym. Chlopak wyszedl do walki juz spalony psychicznie i z takim podejsciem nie mial szans na wygranie. Szkoda chlopaka ale tak jak mowie wine ponosi osoba go wystawiajaca.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Doce Pares?
- Ponad rok temu
-
Video z Tatangiem!
- Ponad rok temu
-
Staż Doce Pares, prowadzi Frans Stroeven - prezydent Europy
- Ponad rok temu