Przeczytałam że bardzo skuteczne chwyty w samoobronie ( w przypadki kobieta vs kobieta ) to: pętla, nożyce i dosiad...lecz nigdzie nie mogę znaleźć obrazków lub dokładnego opisu. Po prostu nie wiem na czym polegają...czy może ktoś mi to wytłumaczyć ?
Coś mi się wydaje że te nazwy są nieprawidłowe albo coś bo naprawde nigdzie tego nie ma ! Ani i podręcznieku do samoobrony ani w necie...
z góry dzięki
NADINE

Co to za chwyty ?
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
Re: Co to za chwyty ?

Pani jest leniwa teroche  

dosiad: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
petla to na 90% garda bjj. ale glowy nie dam :-)
nozyce to pewnie tez cos takiego.
co do pozycji i chwytow to sobie poczytaj, bo ostatnio byl link na budo: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

dosiad: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
petla to na 90% garda bjj. ale glowy nie dam :-)
nozyce to pewnie tez cos takiego.
co do pozycji i chwytow to sobie poczytaj, bo ostatnio byl link na budo: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Instruktaż bicia na plaży w Hawajach Instruktaż bicia na plaży w Hawajach- Ponad rok temu 
- 
			 Kolejny filmik z ulicy Kolejny filmik z ulicy- Ponad rok temu 
- 
			 Nowa Huta , Kraków - historia calkiem zabawna :) Nowa Huta , Kraków - historia calkiem zabawna :)- Ponad rok temu 
- 
			 Ciekawa rzecz dotycząca ulicy. Ciekawa rzecz dotycząca ulicy.- Ponad rok temu 
- 
			 Pozory mylą Pozory mylą- Ponad rok temu 
- 
			 Świąteczna ustawka w W-wie ?? Świąteczna ustawka w W-wie ??- Ponad rok temu 
- 
			 Jak robić żeby policja nie miała się do czego przy..? Jak robić żeby policja nie miała się do czego przy..?- Ponad rok temu 
- 
			 Pytanko Pytanko- Ponad rok temu 
- 
			 zimna krew zimna krew- Ponad rok temu 
- 
			 video z solówek video z solówek- Ponad rok temu