Pomóżcie...?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak a o co? Zaraz powiesz "technike, szybkość"...nie, moja panno, to nie tak, wszytsko, nawet szybkosc jest zależana od siły poszczególnego miesnią, atechnika wkoanano za słabo g.ówno pomoze... .Nie przejmuj się swoją słabością w ćwiczeniach fizycznych. W Sztukach Walki chodzi o co innego a Kick-Boxing, Boks czy MT z pewnością przyda się w życiu.
Do Panii założycielki tematowej , Hmmmm...kobieto/dziewczyno/ samico (nie wiem jak się teraz mówi do 16 latek) zapisz sie na sport kształtujacy nietylko ciało...zapisz się na coś porządnego, nie na jakieś bezproduktywne wygibasy, zapisz sie na BOKS.
P.S
Ofkors wcale tak nie myśle o kicku, ale trza było go zmieszać żeby wychwalić boks, co nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na treningach jest duzo ludzi z niedowaga lub poprostu szczuplej budowy, sa tez ci ciezcy, po ta sa kategorie wagowe zeby gdzies sie ulokowac , nie ma co zadac zbednych pytan tylko sie zapisywac (sam jeszcze nie tak dawno (3 miesiace temu) zastanawialem sie a moze pojsc a moze nie pojsc , poszedlem , a teraz zyc bez tego nie moge ) nie ma na co czekac
Napisano Ponad rok temu
I powiedz, ze wygibasy sa do dupy mojemu kumplowi ktoremu pzrywalilem na sparringu swojegoc zsu niezle hehehehe
Napisano Ponad rok temu
Jesli dopiero zaczynasz przygode ze sportami uderzanymi to mozesz miec opory by kogos mocno uderzyc Tam sie szybko ich pozbedziesz bo chłopaki sparujac z dziewczetami robią im za worki treningowe
Ps. wiem ze to nie modne na forum bokserskim polacać styl karate ale chce dla koleżanki jak najlepiej i uważam ze to najlepsze wyjscie
Napisano Ponad rok temu
w boksie raczej nie masz czego szukać
zapomniałem dodac ze w kickboksingu raczej tez nie masz czego szukac no chyba ze trafisz na dobry klub czego Ci zycze
Napisano Ponad rok temu
jak do nas na sekcje Muay Thai przychodza panienki, to robie im tez za worek treningowy, jak pare tygodni temu :wink:
Yeah, bijcie mnie laseczki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No więc... po pierwsze to oporów większych przed uderzeniem kogoś nie miałabym raczej, bo mam brata . Dzięki za Wszystkie odpowiedzi, ja jeszcze pomyślę, ale jak wymyślę to Wam napewno powiem, i opowiem jak było na pierwszym treningu. A! i jeśli chodzi o boks, to nawet o nim nie myślałam. Zainteresowałam się kick-boxingiem z dwóch bardzo błahych w sumie rzeczy powodów. Jeden z nich najpewniej jeszcze miesiąc temu załatwiłabym powrotem do "bezsensownych wigabasów" czyli akrobatyki. Gdybym nie zobaczyła pewnego kick-boxera . Reszta chyba jest jasna . Jeszcze raz dzięki za pomoc, pozdrawiam Was gorąco
A My, głupcy myśleliśmy, ze to z miłosci do sportu...typowa samica.
Napisano Ponad rok temu
Domyślam się że w takim razie wiesz już też w którym klubie będziesz ćwiczyć........ :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Videoclip -
- Ponad rok temu
-
Worek EVERLAST ciekawostka...
- Ponad rok temu