Nietypowe(?) Cwiczenia
Napisano Ponad rok temu
Dodam ze trenuje KK od ok miesiaca i jeszcze nie za bardzo sie znam ale sie staram. Przepraszam jesli bylo ale nawet nie wiem jak to znalezc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Boze... opisalem to tak ze sam to ledwo rozumiem ... Ide spac..
Napisano Ponad rok temu
Jesli ktos zna to porosilbym o cwiczenia takie jak np na szybkosc - przebijanie kartki luzno wiszacej dowolna reczna technika.
Dodam ze trenuje KK od ok miesiaca i jeszcze nie za bardzo sie znam ale sie staram. Przepraszam jesli bylo ale nawet nie wiem jak to znalezc
Spokojnie Wszystko przyjdzie z czasem, a przebijanie kartki to trik bardziej niż faktyczne super umiejętności Co innego rwanie w rękach całej książki telefonicznej
Napisano Ponad rok temu
Wystarczy otrzymać rachunek za telefon na kwotę 100 000 zł i wtedy rwiesz książki jedna za drugą. :wink:Spokojnie Wszystko przyjdzie z czasem, a przebijanie kartki to trik bardziej niż faktyczne super umiejętności Co innego rwanie w rękach całej książki telefonicznej
Napisano Ponad rok temu
Czy i ew. jak trenerzy probowali Was zmusić, do poprawienia techniki?
Wiadomo, że miesiacami, czy latami pozna poprawiac kogoś słownie, tysiace razy pokazywać i nawet prowadzic jego ruchy jak po sznurku, ale nie zawsze to działa.
Mam na myśli pomysły takie jak wiązanie rąk w gardzie, żeby jej przy kopnieciach nie rozrzucać. Albo wciskanie kijka za pas i opaskę na czole, żeby sie przy kata nei garbić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Shinai. Bardzo precyzyjnie pokazywał, gdzie jest błąd.A ja chętnie rozszerze ten topic, o nietypowe metody szkoleniowe.
Czy i ew. jak trenerzy probowali Was zmusić, do poprawienia techniki?
Napisano Ponad rok temu
Mam na myśli pomysły takie jak wiązanie rąk w gardzie, żeby jej przy kopnieciach nie rozrzucać
Powiem ci, ze moj sensei to stosowal, bo taki jeden gosciu nie mogl sie oduczyc robic samolotow podczs kopniecia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bokserska walka z cieniem a kata
- Ponad rok temu
-
Forum zdechło merytorycznie, populiści tutaj górą...
- Ponad rok temu
-
Kto wygra w K1 na ME OPEN w Warszwie?
- Ponad rok temu
-
PYTANIE o cwiczenia dynamicznych i szybkich kopniec???
- Ponad rok temu
-
Ryukyu Kobudo Hozon Shinko Kai
- Ponad rok temu
-
czy jest ktos z Krakowa i moze ma opinie na temat....
- Ponad rok temu
-
kroki w karate
- Ponad rok temu
-
soke Kubota
- Ponad rok temu
-
Domowe metody utwardzania!!!!
- Ponad rok temu
-
Potrzebne Kanji