walka z cieniem vs. kata
walka na bagnety vs. strzelanie
Mam wymieniac dalej, czy juz wiecie co mam na myśli?
Wymieniaj dalej bo zupelnie nie wiem co masz na mysli. Skad takie porownanie Co jest tak grozne i ekstremalne jak strzelanie ?
Napisano Ponad rok temu
walka z cieniem vs. kata
Napisano Ponad rok temu
dlaczego stawiasz znak rownosci pomiedzy "jaknajlepiej" a "jaknajprosciej"? rozne osoby maja rozne prferencje i predyspozycje, inaczej wykozystuje swoje cialo osoba szczupla z dlugimi konczynami, inaczej krepa niska, inaczej krepa wysoka... inaczej osoba nastawiona na kontre inaczej nastawiona na atak itd itd itd cwiczac walke z wyimaginowanym przeciwnikiem w postaci formy- trenujesz cudze preferencje (no chyba ze twoje i tworcy formy sie pokrywaja) trenujac wlasna walke z cieniem juz mozesz ukierunkowac sie na wlasna osobe.moro, z tego co napisałeś że poruszasz się tak jak ci jest najlepiej - idąc tym rozumowaniem jak ci coś nie wychodzi to tego nie robisz.
a dlaczego mialby zabraniac dlubania w nosie? niech sobei dlubie... czy gdyby da vinci dlubal pedzlem w nosie zmiejszyloby to wartosc jego dziel?Co ma pędzel . . tfu, piernik do wiatraka. Bardziej odpowiedni przykład byłby z artystą malującym obrazy i jego uczniem nie potrafiącym zrozumieć dlaczego zabrania mu się dłubać tym w nosie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I WŚ, bagnet niemiecki wz.1871/84 ten z ząbkami - porównaj strzał w brzuch oraz użycie tego bagnetu,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak to: co ma piernik do wiatraka? Wiatrak może sie wypierniczyć .
walka z cieniem vs. kata
Wymieniaj dalej bo zupelnie nie wiem co masz na mysli. Skad takie porownanie Co jest tak grozne i ekstremalne jak strzelanie ?
Napisano Ponad rok temu
walka z cieniem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To tylko spawa nazewnictwa a cel ten sam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kata jest dla mnie troszkę nudnawe. Zbyt schematyczne są te ruchy, że tak nawet powiem, danego kata się przecież nie zmieni....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Washi, co to za kretynskie zdanie masz w podpisie ? Masz cos do Polski ?
Napisano Ponad rok temu
Ja bym jeszcze gdzieś tam atama wstawił OSSMozesz zrobic kata:
- "normalnie"
- ura
- ushiro
- mozesz wykonywac kata tylko jedna reka druga na hikite
- zmienic zuki na np. uchi
- zmienic zuki,uchi na geri
.....
itd. itp.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu