Za co?
Napisano Ponad rok temu
Przedstawiony jest nóż, ja lubie noże, ale za co się płaci takie pieniądze kupując taki nóż? Bo dla mnie to trochę dziwne jest kawał stali + chrom+kydex = ~1 pensja mojego ojca
Napisano Ponad rok temu
Btw w tym nozu to chyba i 90%
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak na powaznie
za voodoo
producenta
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Mrozik, lepiej byś noża zrobił
I na to przyjdzie czas - narazie klepie z ojcem coś bardziej ambitnego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem że wszyscy, (no bo chyba nie rozmawiacie o nozu którego w życiu nie widzieliście na oczy i nie mieliście w łapie )
A więc ażdy z Was miał jakis model uzywał i stwierdził że MD jest chujowy i do do dupy. Powiedzcie jakie to modele Was zawiodły w Waszych oczekiwaniach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bylem ciekaw, co Roberto na to
Mnie sie zdarza od czasu do czasu obmacac noze, za ktore ludzie placa nie smieszne 500 dolcow, tylko 800-1500 euro, albo i wiecej, niektorzy wlasciciele mowia tylko "sorka, nie powiem ci, jaka byla cena, ale dobrze czterocyfrowa".
Nazwiska ich wytworcow powiedzialyby cos moze kilku osobom na tym forum.
Za co tam sie taka kase placi?
Najprostszym wyjasnieniem bedzie pewnie to, ze to pojeby - ci, co sobie zycza tyle za kawalek stali z tytanem czy inna mamucia koscia, i ci, co tyle daja.
A moze po prostu to sa ceny zaawansowanej technologii, recznej roboty i dozywotniej gwarancji we w miare normalnym kraju?
Porownywanie ich ze smiesznymi zarobkami w biednym zadupiu Europy mija sie z celem. A bedzie tak jeszcze dlugo, dopoki ludzie nie zmadrzeja i nie pogonia calej bandy zlodziei i oszustow od koryta. Sorry.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat ten wraca co jakis czas , ale tak jak pisze Roberto , 95 % fakujacych na MD , widziala je tylko na internecie , po drugie widze ze niektorzy ludze jakos nie moga dorosonac , i durnowate przymiotniki zastepuja zdrowy rozsadek.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Głownie Lapplander
- Ponad rok temu
-
Jak rozpoznac rodzaj stali?
- Ponad rok temu
-
"The Hunted" custom od lukasp
- Ponad rok temu