Ostry trening
Napisano Ponad rok temu
Najciężej będzie jak pozyczysz od kogoś jakiegoś większego pieska(może masz własnego), potem pojdz z kolego na otwartą przestrzeń(tylko nie do lasu bo ucieknie na drzewo), acha pieska dobrze by było przegłodzić pare dni. No a potem czepiasz koledze kawałek mięsa do pasa i puszczasz psa,
gwarantuje efekty mórowane.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a mnie tylko ciekawią okoliczności, bo taka dość niecodzienna ta prośba - czyżby czuł sie niedopieszczony po zwykłych treningach?
i jeszcze dorzuce swój grosik: niec zrobi tak ze 30 przysiadów przymajac sie pnia, z toba na ramionach.. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
PS. W końcu musi mieć jakieś przerwy :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
tzn. liczysz do dziesieciu(chyba ze to nie wystarcz)a kolega kopie highkicki z tym ze na 1 kopie raz na 2 dwa razy na 10 kopie dziesiec razy i zmiana nogi. to powinno Ci pomoc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale pomysly macie neizle sadysci hehehehehehhe tak trzymac :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym proponował serie angielską po 2 min. wystarczą 2 lub 3 serie i koleś ma dość
Moze głupie pytanie, ale co to jest seria angielska ??
Napisano Ponad rok temu
2) rozgrzewka - bieg bokserski
a teraz wszystko jedno
3) 20-30 wykoków (przysiad wyskok kolana do klatki przy upadaniu znowy przysiad itd...) - dla mnie 20 to jest duzo :wink:
4) w przerwach na wyskoki woreczek i kilka seri takich (po kazdej seri zmniejsz liczbe wyskokow)
5) przeskoki z nogi na noge i/lub nogi wyprostowane - do klatki - w pozycji jak do pompki
6) pompeczki / przysiady
7) przysiad i bieganie w takiej pozycji (podskoki)
- wiecej nie pamietam ale jestem przekonany ze jak sie tego robi duzo to wyciencza pj wyciencza ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym proponował serie angielską po 2 min. wystarczą 2 lub 3 serie i koleś ma dość
Moze głupie pytanie, ale co to jest seria angielska ??
Już tłumacze: seria angielska to pompki przysiady brzuski kopnięcia uderzenia i bieg. Przez 2 min robisz najszybciej i najdokładniej jak możesz te wszystkiećwiczenia(pompki przysiady brzuski kopnięcia uderzenia ) (oczywiście 2 min pompki 2min brzuszki itd) i bieg(powiedzmy 200m) i to jest jedna seria po 2 lub 3 nie jest sie zabardzo wypoczętym
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie do akrobatów (ew. gimnastyków sportowych) o nazwę...
- Ponad rok temu
-
Co na wzmocnienie organizmu w okresie jesienno - zimowym ?
- Ponad rok temu
-
Skrzywienie kręgosłupa
- Ponad rok temu
-
Suplementyacja w MA jeszcze raz
- Ponad rok temu
-
ZESPÓŁ PRZECIĄŻENIOWY STAWU SKOKOWEGO
- Ponad rok temu
-
Ile HMB?