Taekwondo jako sztuka walki, a sponsoring w Polsce
Napisano Ponad rok temu
pozdr, zapraszam do dyskusji 8)
Napisano Ponad rok temu
Tak ja to widzę...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiadomo, ze on nie zarobi na tym, kokosow, jesli wogle by udalo sie cokolwiek dzieki temu zarobic liczy sie jednak intencja pomocy
Sponsorzy to biznesmeni. Dla nich raczej liczy się zysk. Raczej nie wyłożą kasy z dobrego serca tylko...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale wiem , lepiej jest siedziec na d.... i narzekać.
Napisano Ponad rok temu
Grupa pokazowa ? hmm, chyba nie koniecznie, wystarczy organizowanie pokazow co jakis czas, zawody, plakaty, jakies propozycje jeszcze ?
Myslcie, ostatnio mamy zastuj na forum trzeba to zmienic
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Zdjecie pochodzi s strony klubu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Żeby uzyskać sponsora, grupa musi mieć jakieś osiagniecia oraz powinna być łatwo rozpoznawalna w polskim środowisku sportowym. Taka polityka marketingowa z pewnością jest opłacalna.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nad firmami bedzie wlasnie trzeba pomyslec, na samym poczatku przychodza na mysl firmy od odzierzy sportowej, jednak czy bylyby u nich jakies szanse ? Sluchamy dalszych pomyslow, wszystko sie przyda
Ja raczej zastanawialem sie nad wiekszymi firmami, ktorym nie brak kasy, w zwiazku z czym moglby by sypnac jakies drobne i nawet by tego nie zauwazyly. Jednak sek w tym, ze nie wiadomo czy bylyby zainteresowane. Moze srednie przedsiebiorstwa ?
Za jakis czas zrobi sie projekt pisma, ktore zostanie poslane do gdanskich firm. Chcialbym jednak poznac wasza opinie, ktore przedsiebiorstwo waszym zdaniem byloby zainteresowane sponsorowaniem klubu tkd i czemu akurat ta firma przychodzi wam na mysl 8)
pzodr
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Bardziej stawiałbym na WTF - w końcu WTF jest na olimpiadzie a wiadomo olimpiada to niezłą kasa
co do innych federacji to właściwie niewiem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na dzien dzisiejszy nie ma zadnych szans by uzyskac pelen sponsoring od jakiejs z firm, no , chyba, ze wlasnej sie dobrze powodzi, a zarazem nudzi :) niestety ...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
wiesz co myśle, że bluzy dresowe/ całe dresy ze znakami/logiem sponsora są dobrym pomysłem.Hmm, ale wlasnie nie chodzi o to by byl to sponsoring jaki znacie ze sportow bardziej upublicznionych, znow za przyklad wezme pilkea nozna. Nikt nie bedzie naszywal loga sponsora na doboku, w gre wchodza inne formy reklamy, ktorych jest sporo, a nie kolidowaly by z tradycja.Nie chodzi o jakas ogromna kwote, tylko wlasnie drobna, jako wspomoc, a nie utrzymywanie.
Na dzien dzisiejszy nie ma zadnych szans by uzyskac pelen sponsoring od jakiejs z firm, no , chyba, ze wlasnej sie dobrze powodzi, a zarazem nudzi niestety ...
tylko jak mówiłem za mała kasa obraca sie w TKD (no chyba, że WTF) i zbyt mała jest popularność naszej SW żeby sponsorom się opłacało :?
Napisano Ponad rok temu
tylko jak mówiłem za mała kasa obraca sie w TKD (no chyba, że WTF)
Nie bardzo wiem, skąd to przekonanie, że w polskim WTF kasę przerzuca się workami...
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Greed, jezeli Tobie przypada rola szukania sponorow dla naszego klubu (szacunek), to mysle ze powinienes otwozyc panorame firm i strzelac seriami jak z karabinu maszynowego listy/ e-maile itp do firm.
zycze powodzenia!! (przydalyby sie nowe rekawice :wink: )
Napisano Ponad rok temu
bardziej chodziło mi ogólnie o WTF.tylko jak mówiłem za mała kasa obraca sie w TKD (no chyba, że WTF)
Nie bardzo wiem, skąd to przekonanie, że w polskim WTF kasę przerzuca się workami...
Gizmo
Wiesz jak jakiś sport jest na olimpiadzie to opłaca się dawać na niego kasę bo reklama zwróci - moje zdanie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dragon Cup
- Ponad rok temu
-
hee il cho
- Ponad rok temu
-
skocznosc
- Ponad rok temu
-
GTF
- Ponad rok temu
-
Przodkowie i bracia TKD
- Ponad rok temu
-
www.tkd.ilawa.prv.pl
- Ponad rok temu
-
Jak się rozciągacie ??? - w domu (poza treningami)
- Ponad rok temu
-
ITF wymagania na stopnie
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa poski seniorow-Olsztyn
- Ponad rok temu
-
czarny pas
- Ponad rok temu