K-1 : To brzydko wyglada
Napisano Ponad rok temu
Wnioskuje to z tego że na własne uszy słyszałem jak w wyjątkowo bystry i przytomny sposób ( jak na niego ) dawał wywiadu przed ostatnią walką i mówił coś takiego mniej więcej : że myśli może o starcie w k1 bo fajne by było nauczyć się jeszcze kopać...
No chyba że znowu ma jakiś Andrzej kryzys psychiczny ; ( . Cholera może jednak dobrze że nie obstawiłem jego walki z Ruizem.
Napisano Ponad rok temu
lol
Napisano Ponad rok temu
Dlatego przestałem czytać takie pierdoły na onecie.http://sport.onet.pl/1,16,11,8332541,24885022,1289694,0,forum.html
lol
Dureń obejrzał jedną pseudo gale z polsatu i sie wypowiada Nawet szkoda czasu na komentowanie tego Odkad mam net zdaje sobie sprawe ilu na świecie jest idiotów :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
glupi sie urodzil glupi umrze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skad się takie niedorobieni ludzie biorą.. :roll:K1 to pezecież jest totalna kupa...
K1, UFC, i inne badziewia to wszystko jest calkowicie wyrezyserowane! Przykro mi, petaku, ze musialem ciebie o tym uswiadomic, ale taka jest smutna prawda. W kazdym kraju na swiecie sa specjalne komisje, ktore dopuszczaja (lub nie) turnieje walk, ale tego rodzaju spektakle MUSZA byc zakwalifikowane jako "entertainment" a nie "sporting event". A np. w Japonii i USA, to aby tego rodzaju shit zostal w ogole dopuszczony do pokazu przed publika, to oragnizatorzy musza przedstawic caly harmonogram "walk", razem z choreografia i z nazwiskiem osoby wygrywajacej "pojedynek"! Takie sa przepisy, i na to nic nie poradzisz, "fajterze" od siedmiu bolesci.
~Merman, 2004-11-13 00:16
Napisano Ponad rok temu
Dlatego przestałem czytać takie pierdoły na onecie.http://sport.onet.pl/1,16,11,8332541,24885022,1289694,0,forum.html
lol
Dureń obejrzał jedną pseudo gale z polsatu i sie wypowiada Nawet szkoda czasu na komentowanie tego Odkad mam net zdaje sobie sprawe ilu na świecie jest idiotów :roll:
mam net zdaje sobie sprawe ilu na świecie jest idiotów dobrebo prawdziwe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tutaj inny cytacik z tamtego forum
skad się takie niedorobieni ludzie biorą.. :roll:K1 to pezecież jest totalna kupa...
K1, UFC, i inne badziewia to wszystko jest calkowicie wyrezyserowane! Przykro mi, petaku, ze musialem ciebie o tym uswiadomic, ale taka jest smutna prawda. W kazdym kraju na swiecie sa specjalne komisje, ktore dopuszczaja (lub nie) turnieje walk, ale tego rodzaju spektakle MUSZA byc zakwalifikowane jako "entertainment" a nie "sporting event". A np. w Japonii i USA, to aby tego rodzaju shit zostal w ogole dopuszczony do pokazu przed publika, to oragnizatorzy musza przedstawic caly harmonogram "walk", razem z choreografia i z nazwiskiem osoby wygrywajacej "pojedynek"! Takie sa przepisy, i na to nic nie poradzisz, "fajterze" od siedmiu bolesci.
~Merman, 2004-11-13 00:16
jak sie polaczy dresa z hip-hop girl to takie swiry sie rodza
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
King of the Cage 'Revenge' - 14.11.2004
- Ponad rok temu
-
Heath Herring - wywiad
- Ponad rok temu
-
TAIR NARIMANOV - seminarium szkoleniowe, ground grappling
- Ponad rok temu
-
Fedor ogląda walkę Cro-Cop vs. Alex (video)
- Ponad rok temu
-
Oficjalna wypowiedź Josha Barnetta po jego walce z CroCopem
- Ponad rok temu
-
Seminarium MMA, BJJ, MT - Bielsko Biała
- Ponad rok temu
-
Wywiad z W.Silva - Listopad
- Ponad rok temu
-
IV Bytomski Turniej Zimowy - 20 listopada. zapraszamy!
- Ponad rok temu
-
Was Rickson really the best?
- Ponad rok temu
-
Mirek Okniński w Polsacie
- Ponad rok temu