K-1 : To brzydko wyglada
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fuck...to za paredziesiąt lat 3/4 polaków będzie taka 8Ojak sie polaczy dresa z hip-hop girl to takie swiry sie rodza
Napisano Ponad rok temu
Czytałes co oni tam nawypisywali?aby zrozumieć piękno k1 i MMA trzeba trenować pod tym kątem. Oni niegdy tego nie zrozumieją ale niech chociaz nie wypisują takich farmazonówTak, tak zjebmy ich totalnie i postraszmy śmiercią i pobiciem to na pewno wtedy zrozumieją jakim pięknym sportem i rozrywka jest K 1 i MMA ...
Napisano Ponad rok temu
Co do "amerykańskich zapasów"... myślałem że ci wszyscy kolesie to tacy atleci-akrobaci i nic wiecej!
Bardzo się zdziwiłem jak zobaczyłem wyczyny Kena Shemrocka a potem Tanka Abbota w UFC
Napisano Ponad rok temu
dajcie te wypowiedzi do knajpy, bo trudno szukac po calym forum takich linkow
Napisano Ponad rok temu
http://sport.onet.pl/1,16,11,8332541,24885022,1289694,0,forum.html
lol
To tylko udowodnią to ze wiekszosc ludzie nie mają zieloniego pojęcie o sztuki walki. No i dobrze niech sie zatrzymają daleko ode mnie nie mam czasu uzerac z jakiś idiota ktore nie ma czasu by rozumieć i szacunku dla czyjesz wybory w zyciu
Napisano Ponad rok temu
tyle ze zarówno Ken jak i Tank zaczeli od UFC...a dopiero potem zaczeli się bawić w ten cyrk...Może naoglądali się wrestlingu i uważają że wszystkie walki są tak "robione"
Co do "amerykańskich zapasów"... myślałem że ci wszyscy kolesie to tacy atleci-akrobaci i nic wiecej!
Bardzo się zdziwiłem jak zobaczyłem wyczyny Kena Shemrocka a potem Tanka Abbota w UFC
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Naprawdę każdy może się zarazić podziwem do k1 czy mma tylko po prostu należy ludziom mocno nakreślić ich zasady i pokazać jakieś dobre reprezentacyjne widowiska a nie ściemy...
A i ja też uważam że organizacja k1 powinna zaskarżyć Polsat o psucie wizerunku walk toczonych na zasadach k1 ; )
Napisano Ponad rok temu
ma ktoś to na kompie?Możemy im wysłaćA i ja też uważam że organizacja k1 powinna zaskarżyć Polsat o psucie wizerunku walk toczonych na zasadach k1 ; )
Napisano Ponad rok temu
A i ja też uważam że organizacja k1 powinna zaskarżyć Polsat o psucie wizerunku walk toczonych na zasadach k1 ; )
nie mieli by sznas wygrac, były rózne gale K1, wiochowate równiez, dajmy na to w jakiejś Indonezji, istnieje cos takiego jak prawo precedensu i takie bzdety. Po za tym czy w Polsce jest federacja K1, watpię, na razie to jest kilka zainteresowanych osób i tyle.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie mieli by sznas wygrac, były rózne gale K1, wiochowate równiez, dajmy na to w jakiejś Indonezji, istnieje cos takiego jak prawo precedensu i takie bzdety. Po za tym czy w Polsce jest federacja K1, watpię, na razie to jest kilka zainteresowanych osób i tyle.
a wlasnie od kiedy to w polsce jest federancja k1? bo mi sie wydawało ze nie ma jej w ogole ....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
King of the Cage 'Revenge' - 14.11.2004
- Ponad rok temu
-
Heath Herring - wywiad
- Ponad rok temu
-
TAIR NARIMANOV - seminarium szkoleniowe, ground grappling
- Ponad rok temu
-
Fedor ogląda walkę Cro-Cop vs. Alex (video)
- Ponad rok temu
-
Oficjalna wypowiedź Josha Barnetta po jego walce z CroCopem
- Ponad rok temu
-
Seminarium MMA, BJJ, MT - Bielsko Biała
- Ponad rok temu
-
Wywiad z W.Silva - Listopad
- Ponad rok temu
-
IV Bytomski Turniej Zimowy - 20 listopada. zapraszamy!
- Ponad rok temu
-
Was Rickson really the best?
- Ponad rok temu
-
Mirek Okniński w Polsacie
- Ponad rok temu