Potrzebne Kanji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A pozaty chodziło mi o to ,żę jak proces sie zakończy to na mistrzostwach świata jak będą w Japonji(1 Moskwa) ludzie np: z k-kan będą mogli używać stre kanji bo przecie wiele osób woli starego używać(ja śię do nich zaliczam) i o nic więcej mi nie chodziło.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiem ,że mogą używać stare i nowe, lecz w Japonji mogą chyba tylko nowe.
Popatrz na zdjęcia strony np. Royamy czy innych z kan to się przekonasz w jakim bęłdzie zyjesz.
Napisano Ponad rok temu
Wodzik posłuchaj tego co radzi Ci karateka1
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
nie ma problemu z tym zwróc się biura organizacji!!!
W grudniu podczas zawodwó w Toruniu będa do kupienia naszyki i karategi z nowym i starym haftem oraz kaski,rękawice,tarcze, ochraniacze itd.
nie kupuj gdzie indziej, Bron Boze, a juz na pewno nie z Kremerowskiej, bo zasilisz kase Drewniakowi, a zubozysz Jeremiasza, ktoremu nie zalezy na kasie, wiec nie kupuj w Toruniu, o Boze tylko nie to !!!!! 8O 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
nie ma problemu z tym zwróc się biura organizacji!!!
W grudniu podczas zawodwó w Toruniu będa do kupienia naszyki i karategi z nowym i starym haftem oraz kaski,rękawice,tarcze, ochraniacze itd.
nie kupuj gdzie indziej, Bron Boze, a juz na pewno nie z Kremerowskiej, bo zasilisz kase Drewniakowi, a zubozysz Jeremiasza, ktoremu nie zalezy na kasie, wiec nie kupuj w Toruniu, o Boze tylko nie to !!!!! 8O 8O 8O
Oto przykład kursu ZSMP
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i widzisz clikersie to nasza mała tajemnica z kolegą Greenbelt
kolejny z bojowki LPR, co rozrzuca gnoj dookola, no ale przeciez to oni sa jedyni sprawiedliwi, ot polska hipokryzja, nie przyzna ze zaslugi shihana Drewniaka sa znaczace dla polskiego karate, ot wie lepiej
Napisano Ponad rok temu
kolejny z bojowki LPR, co rozrzuca gnoj dookola, no ale przeciez to oni sa jedyni sprawiedliwi, ot polska hipokryzja, nie przyzna ze zaslugi shihana Drewniaka sa znaczace dla polskiego karate, ot wie lepiej
MASZ RACJE SHIHNA
jA PROPONUJE PRZEZNACZYC WSZYTKIE PIENIADZE Z EDAZMINÓW KYOKUSHIN W GRUDNIU NA ORKIESTRE SWIATECZNEJ POMOCY !!!
Napisano Ponad rok temu
NIe wiem Greenbelt dlaczego mnie obrazasz ja tylko zadaje pytanie Koledze Karateka1 . A co do Orkiestry Swiatecznej pomocy to popieram Cie Karateko1 i podpisuje sie pod twym pomyslem oboma rekami.Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cklikers daj pokój z karateka 1 i greenbeltem nie masz co dyskutowac :-)
ZNAWCA SIĘ ODEZWAŁ I POWIEDZIAŁ CO WIEDZIAŁ SPEC O KOSZULEK :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Odrodzenie Dojo Oyama w Ikebukuro
- Ponad rok temu
-
drugie tsunami
- Ponad rok temu
-
Zęby nie grzyby, trzy razy nie rosną
- Ponad rok temu
-
Kilka pytań
- Ponad rok temu
-
MIEDZYNARODOWY TURNIEJ GERMAN OPEN FRANKFURT 2004
- Ponad rok temu
-
shotokan - czy warto go cwiczyc w swiecie nozy i krav magi ?
- Ponad rok temu
-
Mala postura - jak sobie radzic?
- Ponad rok temu
-
J.K.A - Japan Karate Association
- Ponad rok temu
-
Maruniak sie znalazl, a Jeremicz przeszedl do IKO1
- Ponad rok temu
-
Seminarium Jubileuszowe przyjazdów do Polski G. Beghetto