Co to za stal 13-0?
Napisano Ponad rok temu
Mam kuchenniaka z czegoś takiego - ciężko się tępi, nierdzewny, ostre toto jak cholera (ostatnio kawałek opuszka sobie prawie odcięłem).
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś wie co to jest za stal "stainless 13-0" stosowana w nożach IKEI?
Mam kuchenniaka z czegoś takiego - ciężko się tępi, nierdzewny, ostre toto jak cholera (ostatnio kawałek opuszka sobie prawie odcięłem).
a latwo sie ostrzy??
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
D2 NADCHODZI!
- Ponad rok temu
-
Pasta polerska...
- Ponad rok temu
-
Kleje
- Ponad rok temu
-
custom tasmówka
- Ponad rok temu
-
Kilka z weekendu...
- Ponad rok temu
-
wytrzymalosc D2
- Ponad rok temu
-
nowy nozyk
- Ponad rok temu
-
co na rdze
- Ponad rok temu
-
Dremel
- Ponad rok temu
-
Fajterek :)
- Ponad rok temu