Co to za stal 13-0?
Napisano Ponad rok temu
Mam kuchenniaka z czegoś takiego - ciężko się tępi, nierdzewny, ostre toto jak cholera (ostatnio kawałek opuszka sobie prawie odcięłem).
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś wie co to jest za stal "stainless 13-0" stosowana w nożach IKEI?
Mam kuchenniaka z czegoś takiego - ciężko się tępi, nierdzewny, ostre toto jak cholera (ostatnio kawałek opuszka sobie prawie odcięłem).
a latwo sie ostrzy??
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
D2 NADCHODZI!- Ponad rok temu
-
Pasta polerska...- Ponad rok temu
-
Kleje- Ponad rok temu
-
custom tasmówka- Ponad rok temu
-
Kilka z weekendu...- Ponad rok temu
-
wytrzymalosc D2- Ponad rok temu
-
nowy nozyk- Ponad rok temu
-
co na rdze- Ponad rok temu
-
Dremel- Ponad rok temu
-
Fajterek :)- Ponad rok temu



