Skutki nie przyjmownia pokarmu
Napisano Ponad rok temu
-czy masa stracona w ten sposób będzie łatwijsza do odzyskania niż budowana od podstaw(wiem że troche naiwne pytanie :roll: ale wiecie jak to jest )
-jakie moga być skutki takiego zachowania dla mojego zdrowia...?
Napisano Ponad rok temu
1. Masa bardzo latwo odbudujesz ... wpadles w efekt joja wiec teraz musisz sie z glowa odzywiac i z waga byc za pan brat. 4 razy szybciej bedziesz przybieral na wadze niz zwykli ludzi jakw rocisz do normalnego zywienia przewaznie nawet wiecej wzrosnie niz na pocatku glodowki ... efekt joja sie likwiduje sie po okolo 1 - 1.5 roku scislego trzymania wagi.
2. Oslabienie organizmu, chorobska moga atakowac, brak witamin i mineralow .. czyli skurcze na treningach szybsze meczenie sie. "niezdrowy" wyglad skory i wiele wiele innych ...
Ogolnie glodowke albo drastyczne odchudzanie sie jest zalecane dla ludzi ktorzy sa tak otyli ze skutki uboczne i tak beda mniejsze niz powiklania z powodu nadmiernej tuszy.
U CIEBIE ODRADZAM - zalatw to systematycznymi treningami
Napisano Ponad rok temu
Nie ma sensu przy odchudzaniu sie głodzic bo to najpierw po mięśniach leci .
A co do odzyskiwania masy...miałem na myśli masę miesniową...trochę przerażające jest patzreć do lustra i widzieć że to na co sporo znika w oczach... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak jak np.jest z utratą siły... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oj wiem...a jak teraz patrze w lustro 8OZeby w miare "latwo" muskulature" popraic to odzywki i wiele h potu na silowni ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pojeb bardziej ...tak wyszłoBuddysta jestes czy co ?
Poza tym miały chyba też wpływ duże ilosci alkoholu spożywane w osatnim czasie...na kacu kiepsko się je,a pod wpływen nie jestem głodny...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
serio? o tym nie wiedziałem 8OPOnadto wodka spala wlokna miesniowe w pierwszej kolejnosci wiec zastanowmy sie nad seryjnym pijactwem i sensem treningu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z mięśniowa będzie gorzej. Rada jedna siłka.
...a ja jak chodziłem na siłownie tak będe chodził dale...tylko teraz mam 1,5 tygodniową przerwę...Zeby w miare "latwo" muskulature" popraic to odzywki i wiele h potu na silowni
Mnie bardziej chodziło o same dośwadczenia w odbudowywaniu tej masy...czy przyrost będzie następował szybciej niż gdy tą masę dopiero się budowało?Z siłą tak jest.Jakieś inne spostrzeżenia etc.
tak czy siak dzieki za zainteresowanie...
Napisano Ponad rok temu
Puenta: latwo zrzucic ... ciezej uzupelnic ... to sie rowna praktycznie od nowa pobudzania nieaktywnych nitek miesni ... sprawdz ile teraz raz pdnosisz ... potem odejmij od dawnego wyniku i przypomnij sobnie jak zaczynales by to wszystko zdobyc.
Pomoglem ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Znakomite skoki Blanika w Glasgow
- Ponad rok temu
-
Przyrząd do rozciągania firmy bushi
- Ponad rok temu
-
OMEGA 3
- Ponad rok temu
-
Mądrzejszy od pana doktora
- Ponad rok temu
-
Co to za kontuzja?
- Ponad rok temu
-
kto na VB jest po rekonstrukcji ACL (WKP)
- Ponad rok temu
-
Faceci a gotowanie.
- Ponad rok temu
-
Naderwane ścięgno, a treningi.
- Ponad rok temu
-
jajko admina
- Ponad rok temu
-
Fatalne zderzenie: Zęby w kolanie rywala