Staz P.Orban - Warszawa
Napisano Ponad rok temu
Nawet slawny Zgrywus Pancerus (po cywilnemu!!!!)jakos tak bez humoru patrzy sie bokiem....
Napisano Ponad rok temu
1) patrzą na sensei'a Orban z takim podziwem że ogarnia ich poczucie beznadziei, zwątpienie że osiągną kiedyś taki poziom;
2) są tak szczęliwi że są na tym stażu, że w obawie o skutki wypuszczenie na świat tak wielkiej radości hamują się i trzymają złą minę do zbyt dobrej gry.
Napisano Ponad rok temu
Cos straszny smutek na tych zdjeciach. P.Orban zamucony. Kol. Labedz zwany Garfieldem Wielkim ze smutkiem w oczach siedzi rozleniwiony na tatami zamiast smigac gibko.
Nawet slawny Zgrywus Pancerus (po cywilnemu!!!!)jakos tak bez humoru patrzy sie bokiem....
Drogi Szczepanie niech Cię nie zmyli pierwsze wrażenie 8O Naprawdę było super!
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze Jusi straszliwie zamyslona...Cos straszny smutek na tych zdjeciach. P.Orban zamucony. Kol. Labedz zwany Garfieldem Wielkim ze smutkiem w oczach siedzi rozleniwiony na tatami zamiast smigac gibko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdjecia rzeczywiscie dosc seriozne.Cos straszny smutek na tych zdjeciach.
Co prawda trafilem tylko na jeden trening, ale trafil w moje rece obrazek smiejacych sie uczestnikow stazu:
Pojedynek na zywa amunicje. Na szczescie amunicja okazala sie na tyle zywa i bystra, ze do zderzenia nie doszlo, dzieki czemu moglismy potem jeszcze milo pocwiczyc i pogawedzic na macie (w ramach zwalczanego przez Szczepana "klubu socjalnego").
Napisano Ponad rok temu
1) patrzą na sensei'a Orban z takim podziwem
Aha - no nie wiem co napisać....
Pancer (patrzący bokiem bo z profila )
Napisano Ponad rok temu
A wracając do tematu... widzę, że jednak nikt się nie wysilił zbytnio, co mnie bardzo smuci dlatego też postaram się jednak napisać coś od siebie...
Staż był poprowadzony tak, że każdy bez względu na poziom zaawansowania mógłby się czegoś nauczyć: od 6 kyu do 5 dana ...
Techniki prezentowane przez Sensei były technikami podstawowymi, ale ich wykonanie do podstawowych na pewno nie należało ...
Poza tym oczywiście było to co tygrysy lubią najbardziej: low kicki, mae geri, duszenia, kilka strzałów po pysku i to wszystko pięknie wkomponowane w harmonijny obraz spokojnego aikido prezentowanego przez P.Orban
Poszukiwania Filipa zachaczają głównie o koncepcje aiki (czyli bycie z partnerem i wykonywanie w ten właśnie sposób technik), maksymalna oszczędność ruchów, zdecydowana i pewna postawa psychiczna, całkowita kontrola czasu i przestrzeni ....
Na razie to tyle ....
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze Jusi straszliwie zamyslona...Cos straszny smutek na tych zdjeciach. P.Orban zamucony. Kol. Labedz zwany Garfieldem Wielkim ze smutkiem w oczach siedzi rozleniwiony na tatami zamiast smigac gibko.
Drogi Przemku wcale nie byłam zamyślona! To pogłoski :wink:
Napisano Ponad rok temu
oooo.... rozowemu kroliczkowi ktos dorysowal usmiech......
Zmieniłam swój image :wink:
Napisano Ponad rok temu
A na zdjeciach????? Kokyunagi!!!!!!!!! coz za mila niespodzianka!!!! :roll:Poza tym oczywiście było to co tygrysy lubią najbardziej: low kicki, mae geri, duszenia, kilka strzałów po pysku ..
Napisano Ponad rok temu
Nie żeby coś - ale zerknij se kilka postów wcześniej - wklaiłem tego linka
Tyle tylko że ja taki artysta nie byłem żeby zdjęcia prezentować
Patrzę i też nie wiem do czego tu się przypiąć, ale na następny raz lepiej wklej te zdjęcia bo ludzie się przez Ciebie nerwicują
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ł. (leniwy jak jego mistrz - Garfield) 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie żeby coś - ale zerknij se kilka postów wcześniej - wklaiłem tego linka
Tyle tylko że ja taki artysta nie byłem żeby zdjęcia prezentować
Patrzę i też nie wiem do czego tu się przypiąć, ale na następny raz lepiej wklej te zdjęcia bo ludzie się przez Ciebie nerwicują
Ej, rozumiem że jakiś filmik ze stażu to by za dobrze było? Bo w sumie to ja na nim byłem i aktywnie partycypowałem, ale tak z ciekawości, a poza tym filmiki można przerabiać :wink: Czy zdarzały sięjuż tego typu rzeczy, znaczy - ktośwrzucał jakie filmiki do net'a?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido w Rybniku jak oceniacie :)
- Ponad rok temu
-
Aikido Kobayashi - technika sankyo
- Ponad rok temu
-
Ćwiczyć z patykami czy nie?
- Ponad rok temu
-
Uwaga uczniowie Cognard sensei!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Boken i Jo
- Ponad rok temu
-
Trening z początkującymi
- Ponad rok temu
-
walić czy nie walić?
- Ponad rok temu
-
Nebi Vural w Zielonej Gorze 22-24.10.2004...
- Ponad rok temu
-
Relacja ze stażu EFE1 w Siedlcach 23-24.10.2004
- Ponad rok temu
-
PUA PFA PAA ??
- Ponad rok temu