Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś słowa Dziadka, że każda technika aiki wywodzi się z miecza były dla mnie... słowami tylko, dziś zdarza mi się to zrozumieć...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem kto twierdzi że nie należy się tym zajmować, moim skromnym zdaniem nie dość że należy, to jeszcze uważam za kształcące uczenie się różnych sztuk walk - żeby lepiej zrozumieć, więcej umieć, zdobyć doświadczenie etc.
Napisano Ponad rok temu
A argumenty? Co dają kije, co ułatwiają a co utrudniają?
Napisano Ponad rok temu
To żart, prawda? :?Argumenty?
Primo że uczysz się walczyć mieczem/kijem/nożem (chociaż w sumie jak żyję nie widziałem ataków tanto, chociaż młody jestem), jak również przeciwko tej broni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To żart, prawda? :?Argumenty?
Primo że uczysz się walczyć mieczem/kijem/nożem (chociaż w sumie jak żyję nie widziałem ataków tanto, chociaż młody jestem), jak również przeciwko tej broni.
Napisano Ponad rok temu
szczepan - jakie to nietolerancyjne i nieekumeniczne - swoją drogas jakie egzaminy na wysokie stopnie PFA PUA ty widziałeś?Jesli ktos kiedykolwiek probowal cos przeciac mieczem, wie jakie sa rezultaty machania wylacznie rekami. Tymczasem bacznie obserwujac egzaminy zarowno w PFA jak i w PUA na wysokie stopnie, bez trudu widzimy wesole machanie rekami bez najmniejszego zwiazku z praca bioder.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu