"gore, ale smieszny" to oksymoron. gore= smiesznya ja polecam "braindead" czyli martwicę mózgu. gore. ale smieszny :wink:
Najstraszniejszy horror wszechczasow!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przestraszony rany julek co za film przestraszony
co ogladales???
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie! sorry, ale u mnie mozg z galaretki o smaku wisniowym, wyciekajacy z rozbitej czaszki zrobionej ze styropianu powoduje spazmatyczny atak smiechuMradu cos ci sie popierdolilo, gorowy to krwawy jak jasny chuj a nie smieszny
Napisano Ponad rok temu
Ale to jest horror bo się krew leje a kończyny latają, a nie Świt żywych trupów.Nocne trupy jakby je dorwały to by było po jabkach.
Napisano Ponad rok temu
Osobiście uważam że horrorów takich prawdziwych już nie ma. Krąg czy inni są trzymają ZAJEBIŚCIE w napięciu i uważam to za jakikś triller. A horrory to były kiedyś takie jak pierwsze części Frediego , gdzie wyjmował szpony i ciachał kolesia na strzępki a to było pokazane. Może i kiczowate , ale krew była na wszyskich ścianach , suficie i podłodze.
Ale to jest horror bo się krew leje a kończyny latają, .
Mylisz pojęcia
Thriller to taki film którego celem jest trzymanie w naipięciu i przestraszenie bez elmentów fantastycznychtakich jak duchy,zombiaki etc.CZyli takie filmy jak np.Scream itp. Natomiast horror to odmiana fanatsyki
Napisano Ponad rok temu
Nazywał się bodajże kapral_the_day_after.mpg hehehe
Cynik chyba widział
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może i masz racje z tymi pojęciami , ale wiesz o co chodzi. Ja tak to poprostu ziinterpretowałem właśnie definicję trillera.Mylisz pojęcia
Thriller to taki film którego celem jest trzymanie w naipięciu i przestraszenie bez elmentówtakich jak duchy,zombiaki etc.CZyli takie filmy jak np.Scream itp. Natomiast horror to odmiana fanatsyki
Napisano Ponad rok temu
co ogladales???
taaaa przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
warto zobaczyć ? ...
a co do nowości ...