wykręcone techniki
Napisano Ponad rok temu
pozdr.
przepraszam za OT
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Coz, od akcji Batona jest to gorsze i nie zasluguje na nagrode, ale moze wyroznienie w dziedzinie stosowania tradycyjnych systemow walki?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o zesz 8O 8O 8O 8O 8O :roll:Od razu mowie ze to byla samoobrona, dumna z wyczynu nie jestem (to tak oficjalnie mowiac, a nie ofiacjalnie to mu sie nalezalo duzo wiecej). Nozem ( Microtech Socom) 'dzialam' napastnika w lewe udo, ja niestety zebralam od jego kumpla nozem w brzuch, ale to juz bylo jakis czas temu.
Napisano Ponad rok temu
Od razu mowie ze to byla samoobrona, dumna z wyczynu nie jestem (to tak oficjalnie mowiac, a nie ofiacjalnie to mu sie nalezalo duzo wiecej). Nozem ( Microtech Socom) 'dzialam' napastnika w lewe udo, ja niestety zebralam od jego kumpla nozem w brzuch, ale to juz bylo jakis czas temu.
Wiesz co Tiana, już faceci biegający na co dzien z nożami sa dla mnie podejrzani ( za duzo filmow z cyklu Rambo), ale Ty bijesz ich o głowę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cynik75-Wpisz ta swoja wypowiedz do 'Massters of Steal', zalorze sie ze przyjma Cie z sympatia
E, sorry za post 'cynika' (to byl ) moj po prostu siedzialam na jego kompie i nie zauwazylam z esie nie wylogowal.Wiec to moje slowa.
P.S.Poprawka, Nie Massters of Steal lecz 'Magia stali' .
Napisano Ponad rok temu
Ty chcesz się przytulić a ona ci kosę w udo:(
A tak serio:
Jaki pojebaniec atakuje z nożem dziewczynę?? To już nie zabawa w pięści, kosa w brzych może oznaczać śmierć. W udzie za to jest bardzo ważna tętnica, kilka minut i koleś nie żyje.
Przerażenie mnie ogarnia jak czytam takie posty.
Zastanawiam się jakbyście zareagowali, gdyby taki tekst wstawił jakiś chłopak, ale myślę, że komentarze wyglądałyby trochę inaczej...
Napisano Ponad rok temu
Sytuacja wygladala tak ze, dwoch podeszlo noca do mnie i moja brata gdy wracalismy pozno z kina, nie szukalismy zadnej zaczepki.To ONI podeszli do nas. Nie szwedam sie z zasady nocami jesli nie musze, szczerzonego pan Bog szczerze, wole takich sytuacji nie prowkowac dlatego szlam z bratem, a nie sama. Mysle ze jeszcze gorzej bym na tym wyszla gdyby nie on.
Gdzie tu byla mowa o jakims przytulaniu? To byla prosta sytacja 'albo kasa albo w morde'. Moze mi jeszcze napisz ze sie o to prosilam?
Ja na swoja czesc sie ciesze ze nie mam zwyczaju noszenia noza w plecaku czy torebce, rownie dobrze bym go mogla wtedy i nie nosic. Gdyby nie to ze nie mialam wtdy noza nie wiem jakby sie to dla nas obu skonczylo.
[Jaki pojebaniec atakuje z nożem dziewczynę??]-A czy ja gdzies napisalam ze zaraz wyskoczylam na niego z nozem? Nie bede sie tu wdawac w szczegoly.To sa sytacjiw ktorych nie kazdy potrafi myslec racjonalnie i nie robic bledow.
[To już nie zabawa w pięści, kosa w brzych może oznaczać śmierć.] - Ojej, no co Ty powiesz, nie wiedzialam !
[W udzie za to jest bardzo ważna tętnica, kilka minut i koleś nie żyje.]-
Studiuje medycyne, wierz mi 'troche' sie na tym znam i jak mowilam
( powtarzajac sie drugi raz) nalezalo mu sie duzo wiecej.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Teraz ja tu będę sprzątał...
- Ponad rok temu
-
Skin jest całkiem łysy, włosków on nie nosi ...
- Ponad rok temu
-
Warto walczyć (smutna i wstrząsająca historia )
- Ponad rok temu
-
strzykawka i HIV
- Ponad rok temu
-
Tajbokser VS 4 uzbrojonych oprychów :) - ang.
- Ponad rok temu
-
WSDP w dzisiejszych Kulisach
- Ponad rok temu
-
ograniczone, głupie....policyjne akcje
- Ponad rok temu
-
zapaśnicze wejscie w nogi - przydatność i skuteczność na uli
- Ponad rok temu
-
jak zachować się w pociagu?