wykręcone techniki
Napisano Ponad rok temu
Kto jest z Gdańska (a dokładniej z okolic Brzeźna) napewno zna Skinola o przezwisku Diabeł. Pewnego wieczora, po koncercie w okolicy plaży, Diabeł postanowił sobie poszaleć (nie pierwszy raz). Pierwszą napotkaną osobą była pewna samotnie wracająca metal girl. W mniemaniu Diabła była to oczywiście satanistka, którą zaraz trzeba było oznakować. Złapał więc dziewczynę, ściągnął bluzkę i długopisem chciał narysować jej pentagram na brzuchu... pech chciał, że długopis wyczerpał się, a pentagram został nim wyryty. Dziewczyna została potem jeszcze zgwałcona... Znam Ją, to jest już wrak człowieka, nie potrafi normalnie funkcjonować. Tiana może była w trochę lepszej sytuacji bo nie była sama, ale itak gratuluję odwagi.
PS
Diabeł siedzi w więzieniu więc znów można wieczorem wyjść na plażę
Napisano Ponad rok temu
Studiuje medycyne, wierz mi 'troche' sie na tym znam i jak mowilam
( powtarzajac sie drugi raz) nalezalo mu sie duzo wiecej.
tylko zebys przy jakiejs operacji nie probowala kolesia jakims emersonem
czy coldsteelem otwierac
Napisano Ponad rok temu
na drugi raz będzie laski obchodził szerokim łukiem...
Napisano Ponad rok temu
podczas jednej z przepychanek na petli przy centralnym koles mnie zlapal za wlosy, nie mialem jak sie wyrwac, bo bym za duzo klakow stracil
wiec powiedzialem "pusc"... a on puscil 8O
nastepnym razem sprobuje: "nie bij"
Napisano Ponad rok temu
A "lot koszący" rulez
Napisano Ponad rok temu
Nie wydaje mi się żeby pobicia kobiet były taką żadkością Brawo dla Tiany, że wyszła z tego obronną ręką, ale wiele jest przypadków kiedy przedstawicielki płci pięknej nie mogą zrobić poprostu nic...
Kto jest z Gdańska (a dokładniej z okolic Brzeźna) napewno zna Skinola o przezwisku Diabeł. Pewnego wieczora, po koncercie w okolicy plaży, Diabeł postanowił sobie poszaleć (nie pierwszy raz). Pierwszą napotkaną osobą była pewna samotnie wracająca metal girl. W mniemaniu Diabła była to oczywiście satanistka, którą zaraz trzeba było oznakować. Złapał więc dziewczynę, ściągnął bluzkę i długopisem chciał narysować jej pentagram na brzuchu... pech chciał, że długopis wyczerpał się, a pentagram został nim wyryty. Dziewczyna została potem jeszcze zgwałcona... Znam Ją, to jest już wrak człowieka, nie potrafi normalnie funkcjonować. Tiana może była w trochę lepszej sytuacji bo nie była sama, ale itak gratuluję odwagi.
PS
Diabeł siedzi w więzieniu więc znów można wieczorem wyjść na plażę
Nawet we mnie się gotuję jak czytam takie rzeczy...
Napisano Ponad rok temu
mialem kiedys ciekawa sytuacje
bójka z jakimśleszcze, dostał w splot więc sięzgiął to go walnąłem uppercutem, takim machniętym praktycznie od podłogi więc siła była naprawdęduuuża (nawet mnie zabolało) a on praktyvcznie sie obrócił w powietrzu, a jak padł to przeturlał siędo tyłu. zadzwoniłem potem po karetke bo sie dłuuugo nie ruszał
mój znajomy natomiast trafił kiedyśgośćia czymśco zowie sięparafuzo ( to chyba z capoeiry ) widziałem to i wyglądało to super
Napisano Ponad rok temu
8O 8O Chłopak ma fajne jazdy zeby bawić sie w coś takiego... 8O 8Omój znajomy natomiast trafił kiedyśgośćia czymśco zowie sięparafuzo ( to chyba z capoeiry ) widziałem to i wyglądało to super
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak mniej więcej wygląda parafuso.
thx, ale...
gdyby ktoś próbował zrobic to na mnie - padłbym ze smiechu
Napisano Ponad rok temu
Tak mniej więcej wygląda parafuso.
thx, ale...
gdyby ktoś próbował zrobic to na mnie - padłbym ze smiechu
w zasadzie ja to bym tym kopnieciem dostał..bo gdybym zobaczyl jak gosc sie do mnie odwraca wypeitym tylkiem to by mi garda sama opadła z dezorientacji...
Napisano Ponad rok temu
Cinot, dwa pytanka - miałeś jakieś konsekwencje za to pobicie? Bo po takim upperze, to facet mógł mieć wstrząs mózgu, nie mówiąc, że go mogłeś zabić... I co się stało z tym co zebrał parafuso? Wiem jak wygląda to kopnięcie i wiem, że raczej lekko tego nie wykonasz, jak siądzie to też może posłać kogoś do rowu. Ja słyszałem o jednym u nas w Jaworznie co trafił drugiego parafuso, nokaut i chyba szpital...
Nie nie miałem, byłem na policji ale ten gośćco dostał nie miał nic do mniem byłem tylko w sprawie narkotyków jakie p;rzy nim znaleźiono, pytali czy cos o tym wiem a ja nie wiedziałem o tym nic oczywiśćie.
Miał wstrząs mózgu, teraz widuje sie z nim na mym osiedlu i nic do mnie nuie ma. Chciał siębić, zagrał i przegrał...
A ten co zebrał parafuzxo padł jak długi, ale za jakie 2-3 minuty sie podnbiósł ( czekaliśy przy nim razem z jego kolesiami) i prosił żeby zadzwonićpo karetke, nie miał żalu. A ha zebrał w głowę.
Napisano Ponad rok temu
niby w duro jest uzywane niekiedy parafuso ale to trzeba wyczuć moment... jak narazie wygrało dla mnie parafuo.... technika stricte akrobatyczna.... nie wiem czy typ był tak głupi czy bezczelny ze zastosował ta technike.... 8O
ten mój znajomy stosuje to, bo od 12 lat trenuje capo w tym 4 lata w brazylii i 4 we francji reszta w pl więc chyba wiedział co robi
Napisano Ponad rok temu
ten mój znajomy stosuje to, bo od 12 lat trenuje capo w tym 4 lata w brazylii i 4 we francji reszta w pl więc chyba wiedział co robi
8O Szit, sorry za krytykę ale nie wyobrażam sobie włożenia komuś dobrze parafuso na ulicy... Mesjasz nawet kiedyś pisał że w roda dostał tym kopnięceim i nic mu się nie stało. Cinot jeśli twój kumpel to naprawdę wlożył i nie jest to ściema :wink: to wygrywa ranking wykręconych technik w przedbiegach...
P. S. W jakiej grupie ćwiczy??
Napisano Ponad rok temu
8O 8O Chłopak ma fajne jazdy zeby bawić sie w coś takiego... 8O 8Omój znajomy natomiast trafił kiedyśgośćia czymśco zowie sięparafuzo ( to chyba z capoeiry ) widziałem to i wyglądało to super
sorki, ale uwierze jak zobacze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Teraz ja tu będę sprzątał...
- Ponad rok temu
-
Skin jest całkiem łysy, włosków on nie nosi ...
- Ponad rok temu
-
Warto walczyć (smutna i wstrząsająca historia )
- Ponad rok temu
-
strzykawka i HIV
- Ponad rok temu
-
Tajbokser VS 4 uzbrojonych oprychów :) - ang.
- Ponad rok temu
-
WSDP w dzisiejszych Kulisach
- Ponad rok temu
-
ograniczone, głupie....policyjne akcje
- Ponad rok temu
-
zapaśnicze wejscie w nogi - przydatność i skuteczność na uli
- Ponad rok temu
-
jak zachować się w pociagu?