zrób to sam - rękojeść
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
zrób to sam - rękojeść
Witam, kłania się całkiem nowy.
Pomalutku zaczynam myśleć o własnoręcznym zrobieniu "czegoś". Stąd z wielkim zainteresowaniem przeczytałem artykuły autorstwa Jumbo na Swiecie Noży. Jeżeli to właściwy adres, to chciałem zadać dwa konkretne pytania:
1. Czy osadzenie okładzin na kleju i pinach jest wystarczająco mocne? Zawsze wyobrażałem sobie , ze konieczne jest nitowanie.
2. Jeżeli jednak ten patent wystarcza, to proszę o podanie nazw dostępnych w handlu klejów nadających się do takiego montażu.
Pomalutku zaczynam myśleć o własnoręcznym zrobieniu "czegoś". Stąd z wielkim zainteresowaniem przeczytałem artykuły autorstwa Jumbo na Swiecie Noży. Jeżeli to właściwy adres, to chciałem zadać dwa konkretne pytania:
1. Czy osadzenie okładzin na kleju i pinach jest wystarczająco mocne? Zawsze wyobrażałem sobie , ze konieczne jest nitowanie.
2. Jeżeli jednak ten patent wystarcza, to proszę o podanie nazw dostępnych w handlu klejów nadających się do takiego montażu.
Napisano Ponad rok temu
Re: zrób to sam - rękojeść
Ten topic to raczej do dzialu Masters Of Steel. Poszukaj tam, o ile pamietam bylo co nieco na ten temat.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zlotowe rozczarowania.
- Ponad rok temu
-
Extrema Ratio w Military.pl
- Ponad rok temu
-
Mega foldery.
- Ponad rok temu
-
Spyderco Persian/Chinook II?
- Ponad rok temu
-
nożyk dla początkującego maniaka poszukiwany
- Ponad rok temu
-
zlot miłośników białej broni... (Wawa 23 X 04)
- Ponad rok temu
-
ząbkowany folder
- Ponad rok temu
-
Spyderkowe testy
- Ponad rok temu
-
Mniej tactical, więcej duty
- Ponad rok temu
-
Spyderco product placement?