a kto w ogole jest z was w jakiej organizacji ?? dla tych ktorzy nie maja organizacji pytanie do ktorej wam najblizej?
Ja jestem w Podstawowej Organizacji Padającej. Na treningach padam jako uke, po treningu padam z nóg a na stażach padam jak betka
Napisano Ponad rok temu
a kto w ogole jest z was w jakiej organizacji ?? dla tych ktorzy nie maja organizacji pytanie do ktorej wam najblizej?
Napisano Ponad rok temu
serca kobieto nie masz czy co ?a kto w ogole jest z was w jakiej organizacji ?? dla tych ktorzy nie maja organizacji pytanie do ktorej wam najblizej?
to sie wedlin odlaczyl.. hyhy pewnie niedlugo wroci do "sprowadzanie" samochodow z bulgariikiedys bylismy w PUA ale sie odlaczylismy rok temu , taka decyzja byla mojego senseia Velinowa i w sumie poniekad dobra..teraz chodzimy i na staze PUA i PAA
Napisano Ponad rok temu
APAS
tutejszy przyklad.. federacja irlandzka nalezy w calosci pod dojo Tisser. I ok. Jest chyba kilkanascie klubow ( znam chyba 4) . Poziom maja niski (nice and gentle wiec nie moze byc inaczej) ale w sumie do kupy maja prosta droge. jasna sciezka szkoleniowa. Wiadomo kto, kiedy za ile dostanie stopnie.. Nie ma prob nacinania ludzi na egzotyczne staze z oryginalnym zlotym biurokrata z hombudojo.
stad by tu zalozc dojo musze zdac egzaminy... zdam ,zaloze a potem poszukam dziury w systemie.. moze sie uda gdzie indziej niz u francuzow? a jezeli juz to moze u innych ? sie zobaczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tja.. jak rozpetalem II wojne swiatowa.
ps.
piwo jest ciemne ale jakos mi nie pasuje.. wole zywac polskiego.. 2,45 eu (serio!)
Napisano Ponad rok temu
A jak byłas w PUA to nie wolno Ci było chodzić na staże innych organizacji? Co ty złotko opowiadasz.ja w sumie teraz nie naleze do zadnej organizacji...ale mozna tez powiedziec ze cos pomiedzy PUA i PAA ... kiedys bylismy w PUA ale sie odlaczylismy rok temu , taka decyzja byla mojego senseia Velinowa i w sumie poniekad dobra..teraz chodzimy i na staze PUA i PAA
Napisano Ponad rok temu
A jak byłas w PUA to nie wolno Ci było chodzić na staże innych organizacji? Co ty złotko opowiadasz.ja w sumie teraz nie naleze do zadnej organizacji...ale mozna tez powiedziec ze cos pomiedzy PUA i PAA ... kiedys bylismy w PUA ale sie odlaczylismy rok temu , taka decyzja byla mojego senseia Velinowa i w sumie poniekad dobra..teraz chodzimy i na staze PUA i PAA
PS. Słyszałem że miszcz Velinow mało sie na treningach pokazuje i więcej prowadzą jego uczniowie. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
A jak byłas w PUA to nie wolno Ci było chodzić na staże innych organizacji? Co ty złotko opowiadasz.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu