Chi Ryu Aiki Jitsu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie: Jak nauczył się ten koleś tej sztuki walki?
J. Bernashewicze z tego co wiem to chyba mieszka w Belgii, więc jak to wyglądało? Jeździł tam (podobno Johny kasuje za indywidualny staż 3000 zł). Czy może z kaset video? hmm.
Mam wrażenie, że sensei Tokarczyk jest instruktorem (moderno-polskiego) ju jutsu i któregoś dnia stwierdził: W tym ju jutsu już nic nie osiągnę (awans, nowa federacja) więc założę nową, inną. Szybko zaocznie przyswoił techniki, he he... i dawaj.
P.S.
Jeśli się mylę to z góry przepraszam senseia Tokarczyka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co ma znaczyc taki bzdetny wpis ? Kim ty jestes gosciu zeby oceniac ? Zeby zrobic u Johnnego dana w chi ryu to trzeba byc naprawde bardzo dobrym fighterem. Z tego co wiem takich ktorzy maja dana w chi ryu jest naprawde niewielu. Choc Senseia Tokarczyka nie zanm to slyszalem o nim duzo pochlebynych opini od min Johnego. Technik chi ryu nie da sie przyswoic zaocznie ani korespondencyjnie. Pozytym Johnny to bardzo wymagajacy mistrz. Co do stazow w Belgii to owszem jest to mozliwe i koszty wcale nie sa takie o jakich piszesz choc prawda jest ze czlonkowie Chi ryu maja normalne przystepne stawki. Dlatego dobra rada zanim zamiescisz jakies wypociny i niesprawdzone przemyslenia - zasiegnij informacji"Podhalańską Grupę CHI RYU założył w 2000 roku Sensei Rafał Tokarczyk."
Mam pytanie: Jak nauczył się ten koleś tej sztuki walki?
J. Bernashewicze z tego co wiem to chyba mieszka w Belgii, więc jak to wyglądało? Jeździł tam (podobno Johny kasuje za indywidualny staż 3000 zł). Czy może z kaset video? hmm.
Mam wrażenie, że sensei Tokarczyk jest instruktorem (moderno-polskiego) ju jutsu i któregoś dnia stwierdził: W tym ju jutsu już nic nie osiągnę (awans, nowa federacja) więc założę nową, inną. Szybko zaocznie przyswoił techniki, he he... i dawaj.
P.S.
Jeśli się mylę to z góry przepraszam senseia Tokarczyka.
Napisano Ponad rok temu
szkoda że nie widzieliście miny mojej żony jak jej powiedziałem że biorę tej zimy judogę do Zakopanego.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To było kilka luźnych uwag rzuconych...
Nie znam gościa więc się poprostu spytałem.. Czy każdy na tym forum musi każdego wychwalać? Chciałem konkrety o tym instruktorze.. Jeśli kogoś to strasznie oburzyło to przepraszam bardzo, ale nie takie miałem intencje by kogoś tylko zgnoić!!!
P.S.
- na forum obowiązuje NICK i podpisywać się swoim nazwiskiem nie muszę
- w swojej pierwszej wypowiedzi przeprosiłem na wszelki wypadek senseia Tokarczyka, gdybym się mylił (przypis. PS)
- dziękuję za pozostałe informacje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Staż Treningowy JU - JITSU połączony z turniejem SHOW TEAM
- Ponad rok temu
-
Książki na Amazon
- Ponad rok temu
-
Jiu Jitsu a walka w parterze
- Ponad rok temu
-
Ju-jitsu w gdansku
- Ponad rok temu
-
Katowice - Ippon - adres www (?)
- Ponad rok temu
-
10 lat sekcji z Małomic!!!
- Ponad rok temu
-
CZy ktoś wie co sie w Polsce dzieje obecnie z Chi Ryu AJJ?
- Ponad rok temu
-
Czemu szkodzicie Ju-Jitsu?
- Ponad rok temu
-
Kata
- Ponad rok temu
-
DżuDżitsu -Samoobrona Fr. Van Haesendonck - 1959 r.
- Ponad rok temu