dieta pomocy !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
siemanko. mam prosbe bardzo wielką do was, mógłby mi ktos zaproponowac, rozpisac dietę oraz jakies suplementy abym schudł.waze 105 kg i mam 185 cm wzrostu. trenuje 4 razy w tygodniu valetudo i 2 razy siłke. chciałbym schudnac z 10-15 kg pozdrawiam
http://www.forum-kul...showtopic=69879
pozd
WiRAHA
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
dunja
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
po każdym treningu minimum 45 minut wolnego biegu bądź spokojnej w równym rytmie jazdy na rowerze. a najlepiej codziennie. efekt murowany. '
pozdrawiam
dunja
RAczej rowerek bieg nie spala tak efektywnie tluszczu jak jednostajny wysilek z tentnem spacerowym.
Dieta ? Po prostu cwicz intensywniej 10 kg to nie jest az tak duza nadwaga z czasem sama sie zniweluje ... jedyne co Ci moge doradzic to 30 minut biezni jako rozgrewka 5km / h 30 stopni nachylenia i samo zejdzie.
Napisano Ponad rok temu
jedz dziennie 4 - 6 posilkow dziennie w malych ilosciach ... napisz mi co jesz a ja Ci powiem co zmienic w zywieniu ...
wstepnie : unikaj tluszczy jedz wiecej gotowanych potraw rybnych, chudego serka, pieczywo czarne bez masla, zapomnij o jedzeniu na miescie, niektorzy pija duze ilosci wody niegazowanej ... ale na mnie to niedzialalo, zakup ultra Ripped bez efedryny, mozesz tez sie suplementowac L Karnityna o ile masz jej niedobor w organizmie, no i dziennie jakies 100 - 200 brzuszkow na poczatek.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rano serek wiejski niskotluszczowy - 2 pln
17:00 - 1, 2 (5 - 8 pln), puszki tunczyka w sosie wlasnym jakies 200 - 400 gram
po treningu twarozek ... badz salatka rybna.
Jak mnie ssanie w zoladku bralo wcinalem wazywa i owoce.
Ultra ripped tez jako termogenik sie przydaje oraz idealny spalacz tluszczu.
Pamietaj nie nalezy sie napychac na full ... raczej na pol gwizdka.
Oraz dziennie co najmniej 5 km spacerkiem .. ja robilem kolo 20.
Waga schodzi jak marzenie .
KOntroluj tez biochemike organizmu ... ja ostatnio przestalem i sie zatrenowalem i przetrenowalem.
PO miesiacu, dwoch zejdzie Ci sporo. Jak tunczyk sie przejje to przejdz na rybe gotowana ewentualnie piers kurczaka tez z wody.
Napisano Ponad rok temu
Zamien L-Karnityne na Ultra Ripped Ultimate. Zakup odzywke wysokobialkowa i spozywaj ja przed snem 30 min, jezeli Ci fundusze pozwola to jeszcze w ciagu dnia jedna porcje.
Napisano Ponad rok temu
Zamien L-Karnityne na Ultra Ripped Ultimate. Zakup odzywke wysokobialkowa i spozywaj ja przed snem 30 min, jezeli Ci fundusze pozwola to jeszcze w ciagu dnia jedna porcje.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dretwienie w lapach
- Ponad rok temu
-
Krwawe plamy
- Ponad rok temu
-
Jak wplywaja duszenia na narzad wzroku?
- Ponad rok temu