Przekopalem archiwum, dowiedzialem sie co nieco, ale jeszcze nie wiem wszystkiego.
 Jakos nie pasuja mi niektore (wiem, ze jestem wybredny).
  Jakos nie pasuja mi niektore (wiem, ze jestem wybredny).Chce zakupic sobie folder w cenie okolo 200zl. Najlepiej zeby znacznie nie przekraczal tej kwoty, chociaz jezeli bedzie to jakas super propozycja to rozwaze. Na razie chodzi za mna CRKT-M21 ale dopoki nie bede mial kasy to musze miec co innego. Wiem ze predzej czy pozniej i tak go kupie wiec na razie interesuje mnie to co w temacie. Ma byc on moim EDC i sluzyc glownie do pociecia grubych kartonow, czasem zestrugania kijka, przeciecia linki i innych takich prac, ktore moglbym okreslic jako "srednie" (nie bede nim rabal galezi, ale struganie moze go spotkac i to nawet dosyc intensywne). Musi miec conajmniej 3" ostrza, ale jest to absolutne minimum.
Zastanawialem sie nad Spyderco Native, Endura lub Delica aczkolwiek nie znam dokladnie ich ceny.
Moze jakis S&W, SOG?
Pozdrawiam

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to przesyłka foldera za $6, i zabawki docierają (ostatnio przynajmniej do mnie) w tydzień.
  [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to przesyłka foldera za $6, i zabawki docierają (ostatnio przynajmniej do mnie) w tydzień. 

FaceBook
 FaceBook