Smith & Wesson
Napisano Ponad rok temu
Ma byc maly, do noszenia w kieszeni na co dzien do garnituru itp.
Stal 440C, cena 90 zeta - czyli spoko 8)
Ksztalt ostrza mi sie zaje.....e podoba 8O
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli mogę coś dodać to nie polecam S&W, stal jest tak miękka że szmatką lub papierowym ręcznikiem porysujesz :? to 440C to tylko jakiś bajer jest NIESTETY
No to do kitu Szkoda
Napisano Ponad rok temu
ale ostatnio moim zdaniem poprawili sie z jakością wykonania i wzornictwem i w ogóle iwdać ze "idą do kleinta"
za tę cene cudów sie nei spodziewaj ale i wielkiej alternatywy w tej cenie nei masz.
Lepsze to niż master cutlery
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Od MC to napewno lepsze, jednak drażni mnie gdy sprzedawca wciska 440a zamiast 440c. Już samo to powoduje, że szukam bardziej wiarygodnego źródła.
Pozdrawiam.
Tam jest sporo przypadkowych (lub nie) literowek Np w opisie BM Pika jest napisane ze jest ze stali N690, a na ostrzu jest napisane ze 440C.
No chyba ze to to samo, tego nie wiem
Napisano Ponad rok temu
Nie, to nie to samo.Tam jest sporo przypadkowych (lub nie) literowek Np w opisie BM Pika jest napisane ze jest ze stali N690, a na ostrzu jest napisane ze 440C.
No chyba ze to to samo, tego nie wiem
Ale fotka pokazuje to, co maja na skladzie, a opis zerzneli z oryginalnego z katalogu BM.
Z tego co wiem, Monochromy byly od poczatku z N690, teraz pojawiaja sie juz Gamery z N690 (pierwsze byly z 440C), to i moze w koncu PIKI zaczna z tej docelowej stali robic...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie, to nie to samo.
Ale fotka pokazuje to, co maja na skladzie, a opis zerzneli z oryginalnego z katalogu BM.
No to calkiem stracili w moich oczach w takim razie Co innego jest napisane, co innego sprzedaja
Napisano Ponad rok temu
Ekhm... To sa w dobrym towarzystwie.No to calkiem stracili w moich oczach w takim razie Co innego jest napisane, co innego sprzedaja
Wiekszosc moich "znajomych" shopow online robi to samo - na stronie stoi opis z katalogu, a sprzedaja z 440C
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nóż do kieszeni musi być za co najmniej 1000 zł. Poniżej tej kwoty... nie no, daj spokój!!
Guest_budo_Gacor_*
Napisano Ponad rok temu
interesujaco za ta kase.
Niestety musze cie zalamac- blokada tragedia,
fatalnie spasowana, jak poruszalem klinga to prawie puscila,
jestem pewien, że jak bym mocniej nacisnal to paluszki na podlodze..
Straszne gówno, za ta kase kupisz 3 na bazarze, każdy 3 razy lepszy
od tego.. NIE POLECAM!!!
Napisano Ponad rok temu
Zawsze chciałem mieć chociaż jeden nóż który nie będę wiedział po co kupiłem No cóż przy tej konstrukcji do obierania jabłek to to nie jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakiś czas temu kupiłem S&W Urban Titanium Camo, niby SWAT ich używa. I wiesz co???
Nóż jest do bani, ostrze zaczęło się luzować po ok. 2 tyg.
Pusciłem go kumplowi - jak chciał dokręcić śrubę to albo się ukręciła albo była przyklejona bo innej opcji nie widzę.
Kupa g*wna a nie nóż :bad-words: .
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj obciąłem w koło wkład do znicza razem z plastikową otoczką . Po wyczyszczeniu nadal goli . POZDRAWIAM !
Napisano Ponad rok temu
Fajny! Mnie się też podoba ten Boot Tanto S&W .
Jakiś czas temu kupiłem S&W Urban Titanium Camo, niby SWAT ich używa. I wiesz co???
Nóż jest do bani, ostrze zaczęło się luzować po ok. 2 tyg.
Pusciłem go kumplowi - jak chciał dokręcić śrubę to albo się ukręciła albo była przyklejona bo innej opcji nie widzę.
Kupa g*wna a nie nóż :bad-words: .
Nóż z mojej poprzedniej wypowiedzi to też Titanium Camo i zero luzów ,a kupuję noże do codziennego użytku ,wiec jakby miał to by już poległ (3 tyg) Aha przyznaję że goli z trudem (trzeba docisnąć ,a przed plastikiem golł lekko) ale zaraz go podostrze.
Wniosek : Chińszczyzna nawet znanej marki jest nieprzewidywalna
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Moj najnowszy
- Ponad rok temu
-
The Clinch Pick
- Ponad rok temu
-
MT mini SOCOM elite jako EDC - czy to ma sens?
- Ponad rok temu
-
mam BM Gamera i... samochód :-)
- Ponad rok temu
-
Sklepik z artykułami które tak lubimy
- Ponad rok temu
-
ilość czy jakość... ????
- Ponad rok temu
-
do 1oo$