Beatiful Boxer - film o Muay Thai
Napisano Ponad rok temu
nawet nie wiem jak się to obsługuje ...
Napisano Ponad rok temu
Jeśli nie używacie w eMulu wyszukiwarki, bądź boicie się, że zciągniecie fake ...
to powiem tylko, że na największej polskiej osiołkowej stronie jest link ed2k do filmu ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pomysl to nie boli.
dalej szukam napisow polskich do tego filmu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
film w porzadku, walki sa coprawda tylko dodatkiem do fabuly ale sa bardzo fajnie zrobione - bardzo mi sie podobaly, fabula to wiadomo - rozterki kolesia ktory nie wie czy jest facetem czy kobieta...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aha jeszcze lipstick - szminka
i lipglass - nie wiedzialem ale sie domyslilem ze jakis blyszczyk bo bylo powiedziane w filmie ze to szminka bez koloru
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy można linki do takich rzeczy dawać, ale powiem tylko, że nie wysiliając się zbytnio znalazłem ten film na Torrenta i na eMula ...
Jeśli nie używacie w eMulu wyszukiwarki, bądź boicie się, że zciągniecie fake ...
to powiem tylko, że na największej polskiej osiołkowej stronie jest link ed2k do filmu ...
ja probowalem sciagac z emula. 2 razy mi sie komp powiesil (kochany windows) i 2 razy emule stracil to co sciagal. po prostu wjebalo mu tempa. a mialem ok 400mb z 700
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
natomiast jesli chodzi o sam film to mam mieszane uczucia. Bo ten film ogladają albo pasjonaci MT albo zagubieni transseksualisci. Napewno jest ciekwszy od Stone'owego Aleksander: The Gay;-). ale w fabule brakowało mi jakiegos happy endu. np. dziennikarz mogł zostac partnerem zyciowym rzeczone(go)j boxera i mogli otworzyc szkołe MT dla kobiet walczacych z protystucja w tajlandii ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jest film na faktach... wiec nie mozna zabardzo endu zmieniac...
good ze nie są to "fakty autentyczne", bo to by było dopiero, o a tym ze film na faktach to chyba każdy wie. Bo wybacz ale trzebaby mieć na serio pojechane zeby wymyslić taki przebieg akcji. " Takie scenariusze pisze tylko życie" ;-)
Napisano Ponad rok temu
ed2k://|file|beautiful.boxer.2003.dvdrip.xvid.imbt.cd2.(osloskop.net).avi|734455808|4a57d0b4a6fc5fed58e8dead4265ffde|/
linki do emula.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmmm
nie jest to film na który mozna by wziąść laske i powiedzieć"wiesz mała ja to trenuję..."
e tam ja go ogladalem z moja i bardzo jej sie spodobl heh a pozatym film mozna od jakiegos miesiaca a nawet 1.5 dostac w wypozyczalniach DVD
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy sie nadaje???
- Ponad rok temu
-
Pytanko o MT
- Ponad rok temu
-
MUAY THAI w Rybniku i okolicach
- Ponad rok temu
-
koszulki muay thai
- Ponad rok temu
-
wie ktoś gdzie można poćwiczyć KB lub MT rano na Śląsku?
- Ponad rok temu
-
Łukasz Jarosz kontra Przemyslaw Saleta
- Ponad rok temu
-
Bowe obok Gołoty 13 listopada!
- Ponad rok temu
-
Muay Thai w Poznaniu na Naramowickiej?
- Ponad rok temu
-
jak było dawniej?