Popularyzacja Kung-Fu
Napisano Ponad rok temu
Wiadomo media-film:
BRUCE LEE, JET LI, DAVID CARRADINE, JACKIE CHAN.
Wymieniam ich w jednym rzędzie , bo nie chcę dyskutować o umiejętnościach bo to"temat rzeka", o którym na tym forum sie wielu wypowiadał.
Kto jeszcze i jakie inne media?? Może wydzarzenia polityczne, kulturalne...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale poważniej mnie ten temat interesuje.Po "Wejsciu Smoka", czy "Klasztorze Shaolin" ludzie wariowali...Mimo, że "Wejście.." ukazało sie u nas jakwszystko parę lat po terminie, ale po "Gwiezdnych Wojnach" i "Poszukiwaczach.." był to największy przebój, film grali ponad 2 lata w kinach.Dzis albo na zachodzie dawnie TO NIEMOZLIWE jest
Napisano Ponad rok temu
Te Zółwie to znam ok
Ale poważniej mnie ten temat interesuje.
Ale ja Ci poważnie mówię, Ty po prostu dzieci nie masz i z dziećmi nie pracujesz. To chyba pierwszy kontakt dzieci z kung fu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Był też kiedyś taki film "Ernie" czy coś takiego 8)
Owszem, byly dwie serie: "Ostatni elektryczny rycerz" i "Partnerzy" (wypas, zwlaszcza sceny z dziadkiem oraz modly Erniego do dziadkowego zdjecia)
Napisano Ponad rok temu
Te Zółwie to znam ok
Ale poważniej mnie ten temat interesuje.
Ale ja Ci poważnie mówię, Ty po prostu dzieci nie masz i z dziećmi nie pracujesz. To chyba pierwszy kontakt dzieci z kung fu.
Chyba racja,że to pierwszy kontakt dzieci z kungfu, choć tych żółwi jakoś nie oglądałem...
Ale wracając do wpisu o Janosiku to jego chyba z 30 razy, ale najbardziej lubiłem Kwiczoła i Pyzdrę
A Perepeczko coś tam kopał w lewo i prawo i inni kulali się po tych kopnięciach z górki na dobre
Napisano Ponad rok temu
kwestia tylko checi, odpowiednich srodkow i mozliwosci
Napisano Ponad rok temu
kazdy powod jest dobry
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zastanowcie sie co piszecie!!!
No chyba, ze mowa o tych co sekcje prowadza - zatem to normalne ze chca kase sciagac wiec im na reklamie zalezy
Napisano Ponad rok temu
Flash, nie uważasz, że to ciut egoistyczne podejście?Tak to by Ciebie nigdy nic nie nauczał. Chyba, że jesteś samoukiem :wink:
Napisano Ponad rok temu
jak to rozumieszBo przy szachach można szybciej zawał wyłapać
Napisano Ponad rok temu
jak to rozumieszBo przy szachach można szybciej zawał wyłapać
Tak że graczom nerwowym ciśnienie skacze i pompa może im stanąć
Napisano Ponad rok temu
Coś mi tu Trollem zajeżdża... :wink:A po co w ogole propagowac kungfu i sztuki walki? W jakim celu? Zeby zwiekszyc prawdopodobienstwo dostania fachowo w morde w przyszlosci?
Zastanowcie sie co piszecie!!!
No chyba, ze mowa o tych co sekcje prowadza - zatem to normalne ze chca kase sciagac wiec im na reklamie zalezy
Co do tematu
Propagowanie Chińszczyzny - chyba jednak przede wszystkim filmy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ile trenujecie w tygodniu? :)
- Ponad rok temu
-
Italiana wu shu
- Ponad rok temu
-