Ile trenujecie w tygodniu? :)
Napisano Ponad rok temu
No i najwazniejsze: co sie cwiczy :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pytanie było o ilość. Na temat znaczenia mółgby wypowiedzieć się pytający. Natomiast to jak liczyć jakość ćwiczeń to nie wiem. Możesz odrobinę wytłumaczyć?To policzęjakie znaczenie ma ilość, raczej liczymy jak się ćwiczy!!
Napisano Ponad rok temu
bieg kondycyjny - jak nie zdaze to jest czeste na autobus i nie chce sie spoznic do pracy to biegne do niej.
podnoszenie i przesuwanie klockow o wadze od 20 do 150kg [cwicze odpowiednia pozycje i sile]
ciosy - lamanie plyt wiorowych jak nie chca sie zmiescic do kosza oraz inne upychanie smieci..
psychike - jak wkurwia mnie kobieta kierownik ktora zawsze sobie cos ubzdura
czas reakcji i postrzeganie - jak spada na mnie jakas ciezka paczka lub inna ciezka rzecz mogaca zrobic qq to sie odsuwam lub ja podtrzymuje.
itd.itp. :D:D:D:D
Napisano Ponad rok temu
Co ty ja tez juz nie cwicze.
W zeszlym tygodniu cwiczylem godzine i bylem tak dobry ze przez 3 dni nie moglem wychodzic z domu bo moglbym kogos zabic a rodzina bala sie nawet do mnie dzwonic. Zreszta nawet brus li mowil ze prawdziwe mistrzostwo to jak wylewamy ta wode ze szklanki co ja napelnilismy i wtedy pusta ta szklanka jest a my dopiero mistrzami jestesmy jak ta pustka co to jej tygrys nawet pazurem nie zadrapie i ta woda co sie przelewa i nic jej nie pokona. A jak sie cwiczy codziennie to sie tej wody do szklanki dolewa tylko i czlowiek coraz gorszy jest i jak go ktos napadne to on 1000 technik zna, same przecwiczone perfekcyjnie i wybierac musi i dostaje w ryj.
normalna teksańska piła masakrą mechaniczną!
coraz lepiej się robi, nie?
jeszcze trochę i będziemy sobie wzajemnie przesyłać śmiertelne e-maile
a ja wynajmuję 20 osób, które ćwiczą za mnie po 3 godziny w tygodniu, co daje jak wiadomo 60 godzin tygodniowo!
ha!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Italiana wu shu
- Ponad rok temu
-
Kung fu w gdansku
- Ponad rok temu
-
czy WT nie przypomina Wam Tsunami