Forum miecza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
noooo to nie jest moj dzial i nie jest wylacznie dla mnie Jak zwykle liczy sie wklad wszystkich , nie tylko jednej osoby 8)gratuluje nowego dzialu Szczepan, mam nadzieje, ze bedzie on rownie ciekawy jak pozostale
Napisano Ponad rok temu
Ino bazdzcie aktywni tutaj i piszcie duzo i ladnie, cobym swiedzial, ze moje wsparci enie bylo an rdaremen!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szermierka w europie była o na wiele wyższym poziomie niż na wschodzie :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Cynik powinieneś napisać ?Miecz dział przede wszystkim poświęcony europejskim mieczom i im pochodnym ?.
Szermierka w europie była o na wiele wyższym poziomie niż na wschodzie :twisted:
Prowokujesz tylko jałową dyskusje na temat tego który rodzja szermierki jest na wyższym poziomie. uznajmy ze byly na równym aby nie bylo zgrzytów.
Napisano Ponad rok temu
Cynik powinieneś napisać ?Miecz dział przede wszystkim poświęcony europejskim mieczom i im pochodnym ?.
Prowokujesz tylko jałową dyskusje na temat tego który rodzja szermierki jest na wyższym poziomie. uznajmy ze byly na równym aby nie bylo zgrzytów.
O ja pierdole, pierwszy sensowny post Tetsudo na budo
Dobra, pax wsrod pany, forum jest dla kazdego mieczoludka, niewazne czy z francji, szkocji, japonii czy tadzykistanu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i poszczególne elementy miecza.
tsuba
kashira
fuchi
na wszystkim motyw ważki (katsumushi)
no i całość
Napisano Ponad rok temu
PS: piękne Iaito Marcin poklon ( zresztą już je chwaliłem )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krew na ostrzu miecza japonskiego
- Ponad rok temu
-
Tameshigiri
- Ponad rok temu
-
FAQ
- Ponad rok temu
-
Najlepsza sekcja Iaido/Kenjutsu w Polsce ?
- Ponad rok temu
-
Tozando
- Ponad rok temu
-
Zielony a miecza się czepia :D
- Ponad rok temu
-
Iaido
- Ponad rok temu
-
Katana - Jak o nią dbać?