czy WT nie przypomina Wam Tsunami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sihing Jacek Ciałkowski (1 stopień mistrzowski),
tel. 0-606-963-869
treningi:
ZSE im. M. Kasprzaka, ul. Kasprzaka 19/21
poniedziałek i czwartek w godzinach 19:00 - 20:30
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tsaliffo - mam pomysł zapisz się na WT i wydrukuj jeszcze gorsze ulotki - wtedy będziesz mógł nas totalnie pogrązyć
1. Aby zapisać się na WT musiałbym sobie zrobić lobotomię kilofem
2. Sami się pogrążacie więc moja pomoc nie będzie wam potrzebna
Napisano Ponad rok temu
+KICK BOXING+SPARINGI+BOKS TAJSKI+WALKA BRONIĄ CHIŃSKĄ
Powinni jeszcze dopisać :
+ SZTACHETA-JITSU + KARIMATA-RYU + DESKA Z GWOŹDZIEM-KAI
Czyż oni (LTWT) nie są uroczy ? :roll:
Napisano Ponad rok temu
drzewiej w ltwt byl obowiazek uzywania tylko oficjalnych plakatow, co z jednej strony chronilo przed poruta jak ta, z drugiej nakrecalo sprzedaz jedynie slusznych plakatow z jedynie slusznego zrodla. ale to juz inna bajka...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-"na plakatach wypisujecie jakieś bzdury"
Hehe, naprawdę, żebyśmy byli tak zorganizowani żeby ustalać treść plakatów dla wszystkich sekcji... czasem trudno się dogadać co ma być na plakacie własnej grupy
Sihing Jacek postanowił zrobić swój plakat - jego by trzeba zapytać, dlaczego taki. Moim zdaniem też trochę bez sensu, po co się uczyć kick-boxu kiedy można Wing Tsun
-cyt. za filmem "In The Mouth of Madness"
"Każdy wariat ma swoich "onych". "Oni" to, "oni" tamto. Chce pan usłyszeć o moich "onych", doktorze?"
Jednym słowem, żeby LTWT miało chociaż 10% wpływów które ma wg Twoich postów to byłby sukces
Napisano Ponad rok temu
Tsailifo, jak czytam Twoje posty to mam w zasadzie dwa, niezbyt poważne :wink: , spostrzeżenia:
-"na plakatach wypisujecie jakieś bzdury"
Hehe, naprawdę, żebyśmy byli tak zorganizowani żeby ustalać treść plakatów dla wszystkich sekcji... czasem trudno się dogadać co ma być na plakacie własnej grupy
Sihing Jacek postanowił zrobić swój plakat - jego by trzeba zapytać, dlaczego taki. Moim zdaniem też trochę bez sensu, po co się uczyć kick-boxu kiedy można Wing Tsun
-cyt. za filmem "In The Mouth of Madness"
"Każdy wariat ma swoich "onych". "Oni" to, "oni" tamto. Chce pan usłyszeć o moich "onych", doktorze?"
Jednym słowem, żeby LTWT miało chociaż 10% wpływów które ma wg Twoich postów to byłby sukces
1. Był czas kiedy wszyscy mieliście takie same plakaty w całej Polsce... fajnie zrobione i wyróżniające się wśród innych tego typu ogłoszeń... teraz każdy ma jakieś inne, a te które widziałem osobiście są... szkoda gadać...
2. Nigdzie nie pisałem że zarabiacie kupę kasy tylko że na plakatach piszecie bzdury... czytaj uważnie...
Napisano Ponad rok temu
Wszak w innym wątku ale tez w ciągu ostatnich kilku dni zdarzyło Ci się porównać LTWT do partii komunistycznej w żartach - dlatego odwdzięczyłem się niezbyt poważnym cytatem
Ale dzięki za miłe słowo o dawnych plakatach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Był czas że mieliście szkoły w Olsztynie, Wrocławiu, Krakowie, G Trójmieście, Szczecinie, Poznaniu i kilka szkół w Warszawie i okolicach...
Teraz został wam tylko Poznań, Szczecin i Warszawa... czyli można by się pokusić o stwierdzenie że straciliście blisko 70% swoich stref "wpływów"...
Możecie to jakoś skomentować ?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KUNG-FU/WUSHU - zajęcia, seminaria, obozy, zawody
- Ponad rok temu
-
Szkoly
- Ponad rok temu
-