Obite uda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_tomek napisał
Dobrą metodą obrony lowkicka jest obniżenie punktu ciężkości ciała przez ugięcie lekkie nóg. Kopnięcie na udo nie jest wtedy punktowe tylko prześlizguje się się lekko w dół po udzie.
Faktycznie piszczel wtedy sie troche ześlizguje ale jak masz ugięte nogi to tez można wejść punktowo.
Nayky: pojebało mi sie ten blok faktycznie działa gdy lowkick idzie na dolną część uda a jak idzie na górną to leżymy i kwiczymy chyba ze zdarzymy noge na ziemie postawić i wypchnąć udko do przodu

Napisano Ponad rok temu
Cytat
bo siniaki po pożądnych lowkikach nie są na wierzch pod skórą ale głęboko w mięśniach, pozatym nie odczuwa ich sie odrazu dopiero po treningu kiedy sie jeszcze nie wystygło, dopiero rano nastepnego dnia człowiek budzi sie z uczuciem jakby mu ktoś w nocy kamienie w udzie zaszył 8O 8O 8Oale siniakow tez nie mialem
a najlepszym sposobem na zmniejszenie bólu po udeżeniu przyjmowanym na udo jest napiecie mięśni czyli:
Cytat
i wysunięcie troszke do przoduobniżenie punktu ciężkości ciała przez ugięcie lekkie nóg
Napisano Ponad rok temu
budo_tomek napisał
Dobrą metodą obrony lowkicka jest obniżenie punktu ciężkości ciała przez ugięcie lekkie nóg. Kopnięcie na udo nie jest wtedy punktowe tylko prześlizguje się się lekko w dół po udzie.
Czy ty jestes ten Tomek co mysle

Napisano Ponad rok temu
budo_nayky napisał
na szczescie po miesiacu minelo
...po miesiącu,powiadasz? U mnie leci trzeci tydzień -trzeci cholerny tydzień bez treningów- już mnie nosi!

...i choć czuje dużą poprawę, to jeszcze nie jest to :?
A chciałoby się być Wolverine'm ! :twisted: -bo niech sobie puchnie, boli, sinieje albo nawet czarnieje, ale niech cholerstwo szybko sie goi!! :wink:
Pozdro. Anabi.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
budo_tomek napisał
Tae Tad tak to jestem ja
![]()
![]()
, wstępna data imprezy, o której rozmawialiśmy u Piotra to wrzesień październik
yyyyyy ktorego roku ?

Napisano Ponad rok temu
budo_tomek napisał
Takie cos widzialem w jakiejs walce bodajze ... i w ONG - BAK

Napisano Ponad rok temu
budo_\\\ AlucarD /// napisał
Takie cos widzialem w jakiejs walce bodajze ... i w ONG - BAK
ONG - BAK ma tylko przypadkowy związek z muay thai (reklama że to niby o tajskim boksie)

Napisano Ponad rok temu
budo_Miron napisał
z tego co wiem to Ong-bak traktowal bardziej o muay boran, ale ja sie na tym nie znamONG - BAK ma tylko przypadkowy związek z muay thai (reklama że to niby o tajskim boksie)

Napisano Ponad rok temu
budo_Miron napisał
ONG - BAK ma tylko przypadkowy związek z muay thai (reklama że to niby o tajskim boksie)
Mowilem, ze widzialem podobny blok w ONG - BAK. Gash - tak trudno posta dokladnie przeczytac ??
Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
LAST MAN STANDING - 16.10.04 Bergneustadt/Germany
- Ponad rok temu
-
KICKBOXING pytanie
- Ponad rok temu
-
Gdzie najlepiej trenowac Kick-boxing w Krakowie???
- Ponad rok temu
-
Toruń
- Ponad rok temu
-
Tychy-Muay Thai??
- Ponad rok temu
-
chcę się zapisać - szukam klubu w wawce
- Ponad rok temu
-
Rob "The Dutchman" Kaman - wywiad