czerwona herbata - opinia
Napisano Ponad rok temu
chcialem sie dowiedziec o wasza opinie na temat czerwonej herbaty
PU-ERH. Wlasnie zakupilem sobie taki wynalazek i zamierzam ja stosowac jakosrodek likwidujacy tluszc ( cel do sylwestra zjechac 7 kg )
oczywiscie wraz z bardzo malym ograniczeniem posilkow(brak kolacji i tak malo pochlaniam) , oraz jako srodek "odtruwajacy'' toxyn po papierochach (rzucam )
uzywal ktos?
siakies efekty?
warto?
tak sie pytam bo w koncu to podobno zdrowe ni i zdrowe forum
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do Twojego celu, zamiast rezygnowac z 1 posilku radze zmniejszyc ich pojemnosc i zredukowac slodycze, alkohol i potrawy z duza zaw tluszczu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powie mi ktos jak czeste picie srednio mocnej herbaty wplywa na mase? Bo chyba jednak w malym stopniu, szczegolnie po dluzszym czasie (tolerancja na kofeine)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Picie okazjonalne czerwonej herbaty nie ma większego sensu. A są ludzie, którzy nie zrezygnują z picia porannej kawy. Ja mam szczęście się do tej grupy zaliczać.
I z tego właśnie powodu opakowanie czerwonej herbaty (dość ciekawy smak, nie powiem) wylądowało w moim koszu!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aby jednak ten cel osiągnąć, trzeba pić wyłącznie czerwoną herbatę. Innymi słowy - czerwona herbata musi być jedynym przyjmowanym płynem. Żadnych kaweczek
czerwona herbata + woda , mala czarna bez cukru nie stwarza zadnego problemu
kupuje się w Chinach sprasowaną w "cegły". To co zwykle sprzedawane jest u nas jest z reguly pod tym względem nieszczególne.
tu sie nie zgodze ja zakupilem prasowana tyle ze w gniazda polecam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wybor maja dosc duzy
pozdrawiam i zachecam do picia mnie zasmakowalo ;]
Napisano Ponad rok temu
kupuje się w Chinach sprasowaną w "cegły". To co zwykle sprzedawane jest u nas jest z reguly pod tym względem nieszczególne.
tu sie nie zgodze ja zakupilem prasowana tyle ze w gniazda polecam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wybor maja dosc duzy
pozdrawiam i zachecam do picia mnie zasmakowalo ;]
W spisie herbat na tej stronie znalazłem wprawdzie Pu Er prasowaną, ale z dodatkiem aromatu cytrynowego, a to już zupełnie nie to.
Napisano Ponad rok temu
pewnie pu-erh orginal made in china by la by strasznie drozsza
wiec sie lubi co sie , co sie ma to sie lubi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jeżeli chodzi o stosowanie tej herbaty to moja matka kiedyś ją piła.Trzeba ją pić chyba jako jedyny płyn w ciągu dnia.W ciągu miesiąca straciła 4 kilo.
Napisano Ponad rok temu
pu-erh od 3 do 5 kubkow + woda ile dusza zapragnie
ta herbata dziala tez dobrze na kaca sprawdzilem
po okolo tygodniu 2 kg w dol
no i juz sie zrobila dla mnie smaczna
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rzucenie palenia
- Ponad rok temu