Dobra wóda raz w tygodniu, dużo sexu i tłuste żarcie. Dokładnie odwrotnie do Helio Gracie. :wink:
Aaaaaaaaaaa.... no wiedziałem, że coś robię nie tak
Napisano Ponad rok temu
Dobra wóda raz w tygodniu, dużo sexu i tłuste żarcie. Dokładnie odwrotnie do Helio Gracie. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Termin 20 stycznia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najnowsze czyli te ktore odbyły się w wobotę 5 marca 2005
Napisano Ponad rok temu
tak pokonales mnie w kimonach przy eliminacjach ale w submission jakos sie przecisnelem . btw. to w kimonach to byla bardzo ladna walka szkoda ze skonczyla sie na punkty ale musze przyznac ze dobrze ją zaplanowales i zaslozenie wygralesbtw. czy ja przypadkiem nie walczylem z Toba w 61 ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak pokonales mnie w kimonach przy eliminacjach ale w submission jakos sie przecisnelem . btw. to w kimonach to byla bardzo ladna walka szkoda ze skonczyla sie na punkty ale musze przyznac ze dobrze ją zaplanowales i zaslozenie wygralesbtw. czy ja przypadkiem nie walczylem z Toba w 61 ??
Witam!
Mam nadzieję, że koledzy z Rzeszowa dotrzymają słowa i zamieszczą jakies fajne fotki...szczególnie zainteresowany jestem tymi z kategorii -61 Smile
zawody zajebiste, szkoda że musze przestać trenować na 2 miechy z powody maturki Twisted Evil
pozdro dla Malkaviana i Soraty! mam nadzieję, że jeszcze kiedyś powalczymy
Napisano Ponad rok temu
ja tez mam nadzije ze jeszcze powalczymy i zdaze sie odegrac przynajmniej w submission 8)pozdro dla Malkaviana i Soraty! mam nadzieję, że jeszcze kiedyś powalczymy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu