Spoko, spoko dzieki.Ja nie decyduje. Skontaktuj sie z dudu : 502-494-625. :-)
Nasz trenerek pogada z nim osobiście na seminarium
Napisano Ponad rok temu
Spoko, spoko dzieki.Ja nie decyduje. Skontaktuj sie z dudu : 502-494-625. :-)
Napisano Ponad rok temu
Nie chce uprzedzać faktów, ale bedzie się działo tak, ze początkująca z Krakowa da wam popalić.
Napisano Ponad rok temu
Może też się zabierzesz, Dolly, co? Pokazałbyś mi, co to są te skrętówki. :wink: 8)Nasz trenerek pogada z nim osobiście na seminarium
Napisano Ponad rok temu
Zobaczymy. Jak bede miał czas i pieniądz to przyjadę. Pokaże Ci wtedy te skrętówki :wink:Może też się zabierzesz, Dolly, co? Pokazałbyś mi, co to są te skrętówki. :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mkimura - Ty mnie waszą grupą nie strasz, bo ją widziałem, a Ty naszej nie Prawda jest taka, że poziom nie będzie taki niewyrównany jak Ci się wydaje. Bardzo chętnie Ci to udowodnie, zapewne jak reszta naszych przyszłych kandydatów na białe paski :twisted:
Napisano Ponad rok temu
A będziesz udowadniał na mnie, czy na grupie początkującej, tak gwoli ścisłości? 8)mkimura bardzo chętnie Ci to udowodnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mkimura - przypominam Ci, że trenuję od września, ale chętnie z Tobą powalczę przy najbliższej bytności w grodzie Kraka. Mimo że jest między nami jakieś 25 kg różnicy na Twoją korzyść.
.nie odczułem niczego szczególnego w Krakowie, naprawdę
Ale z waszą grupą początkującą??? Jest u nas paru chłopaków, którzy walczą na takim samym poziomie i to wyjdzie już za miesiąć. Także, jeśli spodziewacie się jakiegoś pogromu, to poinformuje was już teraz, że go nie będzie, żeby wasze rozczarowanie nie było takie wielkie za miesiąć
Napisano Ponad rok temu
Ja tylko żartuję. :wink: Powodzenia, tak naprawdę strasznie mnie cieszą te zawody i wiem, że poziom powinien byc wyrównany. Ze wskazaniem na Kraków, oczywiście. :wink:mkimura - przypominam Ci, że trenuję od września, ale chętnie z Tobą powalczę przy najbliższej bytności w grodzie Kraka. Mimo że jest między nami jakieś 25 kg różnicy na Twoją korzyść.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moga dostac. Popatrz na bola i kimureWracajac do tematu pasy.( ... ) sa te teorie.
Napisano Ponad rok temu
A tak serio to mozna dostac tez ( chyba ) za postepy techniczne i ciezki trening.
Napisano Ponad rok temu
A jak to wyglada w judo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co to jest późniejszy wiek?Jak wyglada np. sprawa z ludzmi ktorzy zaczynaja cwiczyc bjj w pozniejszym wieku ?
Napisano Ponad rok temu
wogole czy BJJ jest sportem w ktorym pas az tak strasznie sie liczy??
A co to jest późniejszy wiek?
Napisano Ponad rok temu
A co to jest późniejszy wiek?
Np. 74 lata. Chociaz czuje ze zaraz ktos wyskoczy ze 30. Ale nie dajmy sie sprowokowac.
Napisano Ponad rok temu
Dobra wóda raz w tygodniu, dużo sexu i tłuste żarcie. Dokładnie odwrotnie do Helio Gracie. :wink:powiedz jak Ty to robisz
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu