BENCHMADE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Monochrome $31,25 + $5,95 przesyłka.
Na dzień dzisiejszy to da jakieś 130PLN.
Powinno ominąć cło, ale paczka jest bez ubezpieczenia więc jak zniknie, to bye bye nożyku, i bye bye pieniążki.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
prawdopodobnie nie jest najtaniej, ale masz jakby co szybki i pewny serwis na miejscu. A czasem się przydaje, bo odsyłać nożyk do US i spowrotem to, hmm... tyle, co sam Monochrome wyjdzie. Zadzwoń do nich, może nawet mają od ręki?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest tak:a czy w świecie noży można zamówić nóz czy tylko na miejscu i czy z firmowej strony opłacało by sie opłacało bo mi wyszło troche taniej
Jezeli kupujesz w Polsce w renomowanym sklepie to placisz wiecej ale dostajesz sprzet od razu albo bardzo szybko i masz 100% pewnosci ze dostaniesz. W razie czego reklamacja jest prosta latwa i przyjemna.
Jezeli kupujesz w sklepach internetowych to masz o wiele nizsza cene ale musisz troche poczekac, musisz zaplacic karta, paczka moze zginac po drodze, moga policzyc clo na granicy, zeby zareklamowac towar musisz go wyslac a to sa koszta i czas. Oczywiscie nie musi tak byc ale to MOZE sie zdarzyc.
Sa wyjatki od reguly.
Noz w Polsce moze kosztowac taniej niz za granica. Przyklad? Gerber Paraframe - w SN 99zl, w pvk ~$30 + $10 przesylki. Rachunek prosty.
Itp. Etc.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
a czy w świecie noży można zamówić nóz czy tylko na miejscu i czy z firmowej strony opłacało by sie opłacało bo mi wyszło troche taniej
Ja nie wiem, co na to Szef, ale przypuszczam, ze nie byloby problemu (o ile ma monochrome na stanie) najlepiej sie go spytaj przez maila (www pod przyciskiem, dzial "sklep").
Napisano Ponad rok temu
Noz w Polsce moze kosztowac taniej niz za granica. Przyklad? Gerber Paraframe - w SN 99zl, w pvk ~$30 + $10 przesylki. Rachunek prosty.
Itp. Etc.
Tylko tych Gerberów ni ma (Wiem bo nachodziłem dziś ŚN) Ale np. Bear Claw w Kalibrze też tańszy.
Napisano Ponad rok temu
Wiem ze Gerberow nie ma bo chcialem je kupic i nie moglem sie doczekac dostawy... No ale przeszlo mi juz i nie chce Paraframe. Mimo ze caly czas nosze sie z kupnem CRKT M21 to moze wczesniej jakies Spyderco nie za drogie...
Itp. Etc.
Tylko tych Gerberów ni ma (Wiem bo nachodziłem dziś ŚN) Ale np. Bear Claw w Kalibrze też tańszy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba, ze bedzie cma zamiast motyla i napis Bitchmade
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowe Emersony
- Ponad rok temu
-
Emerson - co wybrać?
- Ponad rok temu