[allegro] Noże
Napisano Ponad rok temu
No, chłopie, zrujnowałes właśnie paru osobom fundamenty na których opierała się ich wizja świata Wstydź się! Jak mogłeś! Nie dość że kupiłeś nic-nie-warty, o-ja-cie-pie*dolę badziew z Allegro, to jeszcze śmiesz pisać że on działa jak trzeba? Wciskasz kit! Na pewno masz Stridera, tylko tak ściemniasz że kosztował 20PLN ... bo przecież nóż z Allegro nie nadaje się zupełnie do niczego .
Miłej zabawy życzę, osobiście gdybym chciał nauczyć się rzucać nożem, też bym zrobił zakupy na Allegro.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Skad wiesz ze akurat go mam :twisted:
No, chłopie, zrujnowałes właśnie paru osobom fundamenty na których opierała się ich wizja świata Wstydź się! Jak mogłeś! Nie dość że kupiłeś nic-nie-warty, o-ja-cie-pie*dolę badziew z Allegro, to jeszcze śmiesz pisać że on działa jak trzeba? Wciskasz kit! Na pewno masz Stridera, tylko tak ściemniasz że kosztował 20PLN ... bo przecież nóż z Allegro nie nadaje się zupełnie do niczego .
Miłej zabawy życzę, osobiście gdybym chciał nauczyć się rzucać nożem, też bym zrobił zakupy na Allegro.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Nie no, muszę się napić czegoś mocniejszego... To mnie prawie zabiło. 8O
Napisano Ponad rok temu
!!! NIE OSTRZONY !!!
posiada tylko dziewiczy szlif"
hehe dziewica
Kurna czytajcie opis masakra...
Napisano Ponad rok temu
[bo swiry zajmuja sie wbijaniem nozy w ludzi i zjadaniem kotow - babcia Włodka mi tak powiedziala!]
Napisano Ponad rok temu
Tak btw. ciekawe jak cos takiego wyciagnac z kogos po wbiciu 8O ?
[bo swiry zajmuja sie wbijaniem nozy w ludzi i zjadaniem kotow - babcia Włodka mi tak powiedziala!]
Oni jak babcia mowila zajmuja sie wbijaniem....a nie wyciaganiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mialem kiedys doczynienia z jednym takim i byl miekki jak plastelina, dlatego myslalem o zahartowaniu itp.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mój pierwszy markowy...
- Ponad rok temu
-
Benchamde 210 - Activator
- Ponad rok temu
-
pytanie o stal 420
- Ponad rok temu