zacznę treningi - jakieś wskazówki?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najwygodniej sie kopie w krotkich spodenkach i boso ale ja dobrze jest pocwiczyc czasem i dlugich i w butach (no wiesz pod kątem ulicy) z cwiczen to najlepiej rob to co kaze trener a dodatkowo biegaj chodz na silke i cwicz technike przed lustrem tzn walke z cieniem tylko nie kop w powietrze na pelna szybkosc bo to na kolana szkodzi zwracaj uwage na to by gardy nie opuszczac i by powrot reki do gardy byl tak szybki jak cios a nawet jeszcze szybszy. Najwazniejsze to sluchac trenera (do czasu az dojdziesz ze pierdoli głopoty ale wtedy lepiej zmienic klub) i eliminowac swoje braki a zalety udoskonalac
True
Napisano Ponad rok temu
Pewnie na to nie będzie dość czasu na treningach.
Napisano Ponad rok temu
najwygodniej sie kopie w krotkich spodenkach i boso ale ja dobrze jest pocwiczyc czasem i dlugich i w butach (no wiesz pod kątem ulicy) z cwiczen to najlepiej rob to co kaze trener a dodatkowo biegaj chodz na silke i cwicz technike przed lustrem tzn walke z cieniem tylko nie kop w powietrze...
co do spodenek o.k. rozumiem że nie ma jakiś szczególnych wymagań a ćwiczy się bez koszulki?
bieganie o.k. a jeśli mówisz o siłce to na co kłóaśc nacisk jest jakiś specjalny program pod kątem boksowania?
Napisano Ponad rok temu
To zalezy od sekcji ale przewaznie jest w koszulkachco do spodenek o.k. rozumiem że nie ma jakiś szczególnych wymagań a ćwiczy się bez koszulki?
Napisano Ponad rok temu
bbardzo podoba mi sie ten fragment postuNajwazniejsze to sluchac trenera (do czasu az dojdziesz ze pierdoli głopoty...)
naprawde
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najwygodniej sie kopie w krotkich spodenkach i boso ale ja dobrze jest pocwiczyc czasem i dlugich i w butach (no wiesz pod kątem ulicy) z cwiczen to najlepiej rob to co kaze trener a dodatkowo biegaj chodz na silke i cwicz technike przed lustrem tzn walke z cieniem tylko nie kop w powietrze na pelna szybkosc bo to na kolana szkodzi zwracaj uwage na to by gardy nie opuszczac i by powrot reki do gardy byl tak szybki jak cios a nawet jeszcze szybszy. Najwazniejsze to sluchac trenera (do czasu az dojdziesz ze pierdoli głopoty ale wtedy lepiej zmienic klub) i eliminowac swoje braki a zalety udoskonalac
- Trening w pigułce )))
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
...
- Ponad rok temu
-
Thai Kraków
- Ponad rok temu
-
Pierwsza pomoc:)
- Ponad rok temu
-
Buty do boksu
- Ponad rok temu
-
Rękawice GERO
- Ponad rok temu
-
Poprawa siły ciosu
- Ponad rok temu
-
sekcje KB, MT
- Ponad rok temu
-
Muay Thai Lublin
- Ponad rok temu
-
Spodenki do Muay Thai z własnym napisem!
- Ponad rok temu
-
Wada wzroku
- Ponad rok temu