Hollow grind - DVD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co tych panów, wierz mi że właśnie zgarneli takich co wydawało im się, że wszystko co robią jest zgodne z prawem... szkoda tylko że zapomnieli, iż połowa problemu to zapisy prawne, a druga połowa (i to najcześciej - "ta większa połowa") - to ich INTERPRETACJA!
... i na tym najwiecej ludzi "wpada"
więc od dzisiaj kod dymny - jako główna zasada komunikacji tematów wrażliwych inaczej
Napisano Ponad rok temu
Propozycja chyba nie wyszla odemnie o ile sie nie myle ?
Przede wszystkim do mnie... Chyba nie czytales poprzednich postow... np Seikena.
niestety doskonale przeczytałem posty i to do CIEBIE była uwaga, gdyż jako jedyny zaproponowałeś WPROST - cytuję "Jakby sie udalo jakims serwerkiem przerucic to moglbym sie zajac dalszym backupem i rozdawnictwem" - no comment.
dalsza dyskusja z mojego punktu widzenia jest bezcelowa. Zdrowy rozsądek i głowa na karku nie tylko przydają się w walce na noże
Seiken ... jak pisałem, powinieneś wiedzieć doskonale (nawet z racji kraju obok którego mieszkasz), iż to co Tobie wydaje się legalne, większość prawników (szczególnie tych zręczniejszych) obrócić całkiem do góry nogami, więc po co KUSIĆ los?
Napisano Ponad rok temu
"Czyli zrobimy tak ja zrobie powiedzmy 5 kopii i wysle do ludzi ktorzy sie zobowiaza do zrobienia dlaszych 3 kopii i do wyslania innych chetnym, itd.." Czy to nei znaczy to samo?
EOT niewazne.
Napisano Ponad rok temu
A jeżeli ludzie, którzy prowadzą ten serwer, forum itd nie widzą problemu w takich dyskujach, to ja nic na to nie jestem w stanie poradzić wierzę jednak, że tak nie jest...
Napisano Ponad rok temu
Spoko ma byc , wsrod nozomaniakow
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
nóż dla Przyjaciela
- Ponad rok temu
-
Zamówienie na A2
- Ponad rok temu
-