Hollow grind - DVD
Napisano Ponad rok temu
Film b.dobry . pokazujacy ze szczegolami caly proces szlifowania noza , i duzo "knifow" z tym zwiazanych, jednak raczej tylko dla ludzi z tasmowka.
Ripp juz zrobiony ale mimo najszczerszych checi ma 750 MB , wiec nie bardzo jest jak go wlozyc na CD.
Jakies pomysly ? Jak nic nie da rady to ja mam kilka.
Zrobie FTP i dam personal access dla ludzi , przezuce go na DVD plytke ( ale ile ludzi ma DVD reader w compie ?), moge zrobic DVD copy ( ale NTCS i reg1 wiec tylko do compow raczej) , moge starac sie go lekko dociac do 700 MB i wgrac na CD.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli zrobimy tak ja zrobie powiedzmy 5 kopii i wysle do ludzi ktorzy sie zobowiaza do zrobienia dlaszych 3 kopii i do wyslania innych chetnym, itd..
sounds OK ?
Napisano Ponad rok temu
Ripp juz zrobiony ale mimo najszczerszych checi ma 750 MB , wiec nie bardzo jest jak go wlozyc na CD.
Jakies pomysly ? [/quote]
Albo przetestować tę nowość (ja nie ripuję)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
albo tradycyjnie do DiVX'a zerknij np. tu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i tu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][/quote]
Napisano Ponad rok temu
Moj rip jest juz w MPEG4 wiec bardziej skompresowac sie go nie da.Poszukam tych 800 MB
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sam mniód taki filmik to mażenie początkującego
Mi też się maRZy
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
opanujcie się - zanim zaczniecie pisać - to zastanówcie się, że przez takie rzeczy zamkną NAM wszystkim kiedyś ten piękny portal!
...Piter? Cynik? Co z Wami?
...i tylko nie piszcie do cholery, że nie wiecie o co chodzi - czasami wystarczy więcej dyskrecji - to przede wsztstkim do ciebie Gab3d, "rozdawnictwo" - to możesz sobie uprawiać jak sam wyprodukujesz taki film i opublikujesz go jako FREEWARE!!
Napisano Ponad rok temu
Przede wszystkim do mnie... Chyba nie czytales poprzednich postow... np Seikena.
Napisano Ponad rok temu
Niech Seiken robi co trzeba, a potem sie z kims skontaktuje poza budo.
Napisano Ponad rok temu
Patrzac na to z punktu widzenia etyki oczywiscie masz jeszcze wiecej racji , ale jak czujesz sie nieszczegolnie to zawsze mozesz ten filmek zakupic za jedyne 30 $ .JEzli tak to ciebie razi to powinnismy wywalic 99.9 % zdjec bo przeciez nie sa prawnie wlasnoscia tego forum i nie mamy prawa ich ty publikowac
Nie znam prawa w Polsce , ale jak na razie nikt za pomoca VB nie udostepnia ani pliku ani nie podaje linku do jego sciagniecia ,nikt tez nie prubuje sprzedawac tego produktu , wiec jaki tu jest problem.
Dla mnie sprawa jest prosta , ja ten film juz mam............
Napisano Ponad rok temu
Jak bedzie gotowe to dam znac kodem dymnym
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
nóż dla Przyjaciela
- Ponad rok temu
-
Zamówienie na A2
- Ponad rok temu
-