![:?:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/question.gif)
![:?:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/question.gif)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście w karate.Co Ci odpowiadało a co nie?
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a nie robi nic w tym kierunku by bylo lepiej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1) ... Nic nie wpakujesz, komus ktos dobrze wchodzi w nogi. To tylko moze bc kwestia przypadku. NA sto wejsc w nogi, tylko raz nadzialem sie na kolano, ai tak obalilem orzciwnika, choc przyznam - pod okiem mialem wszytskie odcienie fioleti zoltego.
2) ... Jedyne co mozna zrobic to odskok nogami i przycisnac swoim ciezarem do ziemi oponenta.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Jesli jestes lepszym uderzaczem niz wszyscy przed Toba, ktorzy probowali bronic sie przed walka w parterze, to moze masz inne wyjscie. Mozesz sobie ewentualnie dorobic trzecia noge...2) Tak ale to oznacza walkę w parterze, czyli co? Mam się następne kilka latek douczać, tym razem BJJ
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli Ci sie uda wyrwac nogi, to mozesz odskoczyc... Przy pewej dozie szczescia mozesz powalic atakujacego na brzuch lub kolana, samemu zostajac w pozycji stojacej. Ale na zaawansowanym "wnogowchodzaczu"Ale po ucieczce nogami (przed wejściem w nogi) to można tylko zejść do parteru? A da się odskoczyć?
Napisano Ponad rok temu
A ktory kierunek to ten "zeby bylo lepiej" ? Jak waszym zdaniem powinna wygladac przyszlosc karate ? ta prawidlowa
Napisano Ponad rok temu
Nie podoba mi sie, ze Karate stalo sie sportowe oraz nie podobaja mi sie bledne sedziowanie na zawodach przez sedziow.
Napisano Ponad rok temu
Mialem na mysli to, ze jeden pan z drugim panem psiocza jak sie tylko da ze np. w zwiazku bur)*(&^ na kolkach, ze Antoniak to )*)&, ze Drewniak to (*&&^%, ale nie chce sie jednemu czy drugiemu ruszyc d**** na walne zgromadzenie by sie na ten temat wypowiedziec przedstawic wlasne propozycje czy zaglosowac przeciw tym ktorzy rzadza
![]()
A co do kierunku - to trzeba zadbac o wlasne podworko, wielu trenerow/instruktorow ma bajzel we wlasnym klubie a chcialoby naprawiac dzialanie zwiazku itp. itd.
Napisano Ponad rok temu
Washi a nie przyszło Ci do głowy...
Napisano Ponad rok temu
Czytaj ze zrozumieniem.
Ja nie pisalem o wszystkich tylko o niektorych,
Tez byłem w tymzwiazku, ale niepodobało mi sie wiele rzeczy - odeszlismy; i nadal niepodoba wiele działan.to ze jestem w tym zwiazku
nie znaczy ze jestem przydupasem jednego albo drugiego, poprostu potrafie glosno i w twarz mowic o tym co mi sie nie podoba, a nie za plecami.
Swoja wypowiedz nie odnioslem do tego forum, ale do ogolnej sytuacji w swiecie karate.
jesli ta druga strona nie moze wziasc udzialu w dyskusji??
Napisano Ponad rok temu
Bbiorac pod uwage ilosc szkoł Karate,styli , organizacji , stowarzyszen, zmian jakie w nich zachodza nie jestes w stanie wiedziac jaka jest sytuacja w Karate w Polsce a tym bardziej na swiecie.Dlatego uwazam,ze kazdy powinien sie wypowiadac w dziedzinie , w ktorej naprawd cos wie, a nie domysla sie czy bazuje na niesprawdzonych informacjach.
Oj Washi , naiwny jestes wierzac ,ze druga stona niemoze wziac udziału w dyskusji...zyjemy w XXI wieku, internet jest powszechnie dostepny wiec problemu nie ma z zabraniem głosu w sprawie...
Napisano Ponad rok temu
Bez przesady, patrzac na to w ten sposob to noblista w dziedzinie fizyki nie moglby mowic o fizyce a tylko o tym mikro skrawku fizyki w ktorym sie specjalizuje itd. itp.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu