Aikido w SP 18
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanko czy wie ktos kto uczy w SP 18 ?? jest tam prowadzona sekcja PUA, chciałbym wiedzieć zawczasu kto i jak uczy. Jesli ktos coś wie, z góry dziękuję za info.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zawsze z utesknieniem czekalem na wklejane przez Ciebie dowcipne obrazki. (Sam powtarzasz, ze jeden obraz wart 1000 slow).
Niestety, od jakiegos czasu ladujesz je na jakims dziwny serwer, ktory dziala z predkoscia uniemozliwiajaca mi (a moze i innym uzytkownikom, co zwieksza powage zagadnienia) obejrzenie ich.
Czy tylko ja ich nie widze?
Szczerze zaniepokojony mozliwoscia utraty Labedzich obrazkow,
Mateusz
P.S. Pancerki wchodza w mode, nie moge pozostac w tyle. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Miło mi, ze ci sie podoba - jak pancer wylansował pancerki to może ja dorobie sie łabadkówDrogi Labedziu,
zawsze z utesknieniem czekalem na wklejane przez Ciebie dowcipne obrazki. (Sam powtarzasz, ze jeden obraz wart 1000 slow).
Niestety, od jakiegos czasu ladujesz je na jakims dziwny serwer, ktory dziala z predkoscia uniemozliwiajaca mi (a moze i innym uzytkownikom, co zwieksza powage zagadnienia) obejrzenie ich.
Czy tylko ja ich nie widze?
Dzięki za sygnał. Ja widze je bez problemu. Z serwera nie korzystam i nigdzie ich niewklejam gdyż jako komputerowy prostaczek czynnośc ta przekracza granice mych kompetencji Ja po prostu wklejam adres obrazka miedzy tagi. A ostatnio odkryłem zaglłebie owych komentarzy własnie na pewnej stronie, która prawdopodobnie nie dla wszystkich jest widoczna. I tak pogfoń za oryginalnościa sprawia ze artysta staje sie niezrozumiały :wink:
Ł.( samotny jak artysta i niezrozumiały jak grafoman )
Napisano Ponad rok temu
Nie tylko jako komentarzy do moich wypocin
Napisano Ponad rok temu
A już myślałem , że mój komputer strajkuje. 8)Jako częsty adresat "łabądków" z przykrością potwierdzam, że od pewnego czasu również ich nie widzę...
Staż ze S. Benedetti 6 Dan 20-21.11.04 Szczecin
http://www.forum-kul...showtopic=69243
Napisano Ponad rok temu
A już myślałem , że mój komputer strajkuje. 8)Jako częsty adresat "łabądków" z przykrością potwierdzam, że od pewnego czasu również ich nie widzę...
Kurteczka - nie mam pojecia od czego to zalezy-Modzie Ratuj
Ł. ( )
Napisano Ponad rok temu
Ja tam widze wszystko co trzeba 8)Kurteczka - nie mam pojecia od czego to zalezy-Modzie Ratuj
Ł. ( )
Tez nie wiem od czego to zalezy........
Napisano Ponad rok temu
No tak ale znaczy sie, że nie wszyscy są tak przenikliwi, wiadoma sprawa, ze to przychodzi wraz z treningiem - ta moc 8)Ja tam widze wszystko co trzeba 8)
Kurteczka - nie mam pojecia od czego to zalezy-Modzie Ratuj
Ł. ( )
Tez nie wiem od czego to zalezy........
A ci co nie widza to pewnie niegodni, co treningu za mało czynią i satori jeszcze nie doznali
Ł. (oświecony w tych sprawach jarzeniówka 10 W)
Napisano Ponad rok temu
A ci co nie widza to pewnie niegodni, co treningu za mało czynią i satori jeszcze nie doznali
Jak mawiaja nad Sekwana: Fi, donc! :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Śląska Akademia Aikido
- Ponad rok temu
-
Co i dlaczego tenkan jest moja ulubiona technika aikido?
- Ponad rok temu
-
seagal site
- Ponad rok temu
-
Aikido w Serbii
- Ponad rok temu
-
Dojo Jerzego Gorzenia w Lublinie
- Ponad rok temu
-
reinkarnacja Morihei_Ueshiba