Royce Gracie vs Akebono
Napisano Ponad rok temu
Miejmy nadzieję, że Akebono ustępuje w parterze Sapp'owi.
Napisano Ponad rok temu
Problem w tym, że Royce umiejętnościami nie umywa się do Minotauro.
tzn? mozesz cos wiecej napisac?
A Akebono cos w parterze w ogole umie? Jakos sobie nie wyobrazam by umial cokolwiek. Jak on mialby trenowac?- przeciez by sie turlal.
Napisano Ponad rok temu
...bardzo ogolnie powiedziane ... jak by mialo dojsc do ich pojedynku to uwazam ze sprawa jest otwarta ...Problem w tym, że Royce umiejętnościami nie umywa się do Minotauro.
.
Napisano Ponad rok temu
Bo jakoś się tym zainteresowałem ...
Napisano Ponad rok temu
Royce spełnił swoje zadanie pokazania w wielkim świecie BJJ i zrobił to doskonale. Ale Minotauro dominuje wszystkich na ziemi w czasach, gdy każdy ćwiczy parter.
Z Royce'm w parterze radzi sobie np. Sakuraba, ale przy Minotauro nawet Fedzio nie próbuje ofensywnego grapplingu.
Napisano Ponad rok temu
... A DOKŁADNIE??A gdzie to będzie można zobaczyć?
Napisano Ponad rok temu
chciałbym to zobaczyć i nie wiem jaki to kanał - zamówiłbym w pakiecie... A DOKŁADNIE??A gdzie to będzie można zobaczyć?
Bo w czerwcu dziewczyna zbyt dużo tv bez sensu oglądała i za karę odłączyłem w domu tv. A ja bylem zapracowany i teraz wcale tv nie mamy (tylko z anteny) To jak już podłączyć to od razu z tym kanałem.
(może bzdury piszę - nie wiem czy to jest w tv)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem, ale co : nie ma tego w tv?czekaj cierpliwie ....to na tyle wielkie i medialne zarazem wydarzenie ze sadze iż znajdzie się jakaś dobra dusza która wrzuci to tutaj ...
Napisano Ponad rok temu
na 99% nie bedzie tego w naszej TV
Napisano Ponad rok temu
To, że nie w tvp to się domyślam.
Pytam o stację na której to jest : nie wiem, może dsf, screensport ... ?
Chcę wykupić pakiet i nie wiem jakie kanały jeszcze załatwić.
Napisano Ponad rok temu
... ale o jaka walke ci chodzi o konkretna walke czy turniej??Jakiego wniosku? 8O
To, że nie w tvp to się domyślam.
Pytam o stację na której to jest : nie wiem, może dsf, screensport ... ?
Chcę wykupić pakiet i nie wiem jakie kanały jeszcze załatwić.
Napisano Ponad rok temu
Nie znam się na tym.
Może tak spytam : gdzie w tv na świecie pokazują np. Fedora i relacje z turniejów w których występuje? To jest jak się domyślam kanał sportowy tylko nie wiem który.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Tez bym je chetnie obejrzal. Z teho co wiem, to w kimonach przegral oficjlanie z I.validem. Ale sie moge mylic. Nie slyszalem o zadnych innych glosnych przegranych Royce'a.
K_P
Nie tyle oficjalnie co po prostu tak bylo sweto czasu.
O porazkach Royca nie slyszales za bardzo z racji tego iz Royce za czesto nie startowal w zawodach. Pomijajac jego kariere w MMA.
Napisano Ponad rok temu
"never seen Royce win ONE championship. He lost to everyone. He lost to De La Riva, who was so much smaller than him. He tapped out to Paschoal. He's a good fighter, but never won anything here. He's not this "phenomenon" that they talk about. "
Napisano Ponad rok temu
Genki Sudo (70kg.) vs Butterbin ( nie ośmiele sie napisać ile:)) - wiem waży i tak zdecydowanie mniej niż Akebono i nie ma zielonego pojęcia o przepychankach, ale sposób w jaki taki "grzbiecik " jak Sudo sobie z nim poradził ... tym bardziej że Butterbin upadł na niego i prawie na nim siedział - to było i niesamowite i komiczne za razem
Napisano Ponad rok temu
Gdzie można to zobaczyć (po za netem, bo nie mam serca do takich poszukiwań).
K1 jest na Euosporcie to wiem, ale chodzi mi o resztę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
walki mcdonalda - skad sciagnac?
- Ponad rok temu
-
K-1 GP 2004 - rozpiska
- Ponad rok temu
-
K-1 GP Final Elimination 2004 - wyniki i fotki
- Ponad rok temu