Dokładnie tak.Myślałem że między nimi jest większa różnica....To bedzie krótka walka.I tak wszyscy już znają zwycięsce....
To już jest żerowanie na najniższych instynktach : duży gruby leje chudego.
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie tak.Myślałem że między nimi jest większa różnica....To bedzie krótka walka.I tak wszyscy już znają zwycięsce....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o fuckkkkkk....azjateczki w kraciastych spódniczkach i białych koszulkach :shocked!: co mam wpiepszać zeby stać sie taki jak on?hehe no wlasnie albo Akebono sie przykurczyl albo Royce wpieprzal hormony wzrostu
swoja droga ile ten Akebono ma wielbicielek a jedna z nich pokazuje jakiego ma duzego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście - przecież jest nawet dolny limit wzrostu dla sumo.Naoierw sie trzeba jeszcze poteznym... urodzic. Tak wyglad selekcja do sumu. Wyszukuje sie "okazalych" mlodziencow.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba coś nie tak zrozumiałem. 8OMuchol :) czy Ty naprawde sądzisz ze Akebono bedzie miał cokolwiek do powiedzenia w walce z Roycem ?? moim zdaniem nie bedzie żadnej bójki - Royce w kilka sekund zadusi go i po rybkach
Napisano Ponad rok temu
Takei dziwności piszecie, że chyba zobaczę tę walkę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przyjmie taką taktykę że należy najpierw obalić molocha, a zrobić to powienien mniej więcej tak jak z Remco Pardoelem zajść trochę za Akebono - utrudnieniem będzie przy takim obalaniu brak kimona które miał na sobie Remco.Jak sądzicie , jaką taktyke przyjmie Royce ? Rzeczywiscie Akebono jest to nieporónywalnie większym zagrożeniem niż ci sumici których mogliśmy oglądać w pierwszych edycjach UFC .... może balaszka w locie ?
nawet tak nie myśl :twisted:Mysle ze Japonczyk go zgniecie
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu