a pewnie, zgadzam sie z tym, ale watpie w to czy Sapp posiada chociaz te 50% umiejetnosciMradu latwiej i szybciej "zostac nasilniejszym czlowiekiem swiata", niz zdobyc chocby 50 proc. techniki jaka posiada colowka MMA swiata.
K_P
Royce Gracie vs Akebono
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to raz, a dwa że cios Pudziana nie musiałby być czysty żeby powalić(pod warunkiem że nauczył by się bić efektywnie, nie spinał się "żeby mocniej" itd) - jeśli chodzi o uderzeniaa pewnie, zgadzam sie z tym, ale watpie w to czy Sapp posiada chociaz te 50% umiejetnosci
w parterze też nie jestem przekonany czy tak łatwo by mu wyciągnąć dźwignię(chociaż Sapp do najsłabszych fizycznie nie należy, mam świadomość że technika dobrze wykonana powinna być efektywna, ale jednak przy dużej różnicy fizycznej siły może nie tyle nie jest możliwe co dużo ciężej), co innego jakieś duszenie... kurde naprawdę jestem ciekaw takiej walki(Sapp vs. Pudzian - po przygotowaniu tego drugiego)
sorry za chaos w poście
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
1. Royce Gracie ( 80kg a nie jak pisałęś 90 ) vs Dan Severn zapaśnik ważący ok 120 kg.
2. Royce vs Kimo Leopoldo ( ok. 115kg.)
3. Tenże vs Remco Pardoel (ok. 115 k.) Jak widzisz facet od dawien dawna nie specjalnie przejmował sie wagą swych przeciwników i tak mu chyba zostało Co do tego przykłądu z 45 kg. gościem vs kupa mięśni ... to chyba troszke fantazja Cie ponosi:) Sądze ze Adam Małysz przy nim to wyglądał by jak niezły koksik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim skromnym zdaniem siła ( nie masa !!! ) jest tak samo warzna jak technika. Gdy zawodnicy reprezentuja podobny poziom techniczny decyduje siła. Patrz walka np.Hunta z Silvą
..... i nikt rozsądny tego nie neguje.
Napisano Ponad rok temu
Po obejrzeniu walki mój brat, który nie ma pojęcia o MA, skomentował: "Jakby nie miał rąk, to by miał większe szanse".
I to jest chyba najlepszy komentarz
Napisano Ponad rok temu
K_P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
walki mcdonalda - skad sciagnac?
- Ponad rok temu
-
K-1 GP 2004 - rozpiska
- Ponad rok temu