BJJ w Warszawie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z tego co wiem sa tylko 2 . jeden to bjj na gwardii i chyba o nim mowisz a drugi to hunter po drugiej stronie wisly jest chyba tanszy ale treningi sa (przynajmniej kiedys byly) tylko 2 dni w tygodniu-mowie o bjj. bo oczywscie i tu i tu trebuje sie tez uderzenia
Napisano Ponad rok temu
pzdr
BP
Napisano Ponad rok temu
O ktorym klubie mowisz? Pytam, bo nie znam. A informacje, ktore slyszalem moga byc bledne. Dlatego bede wdzieczny za konkretne info, najlepiej od trenujacych. Pozdrowka.110 za bjj za trening praktycznie codziennie wraz z sobota. Rzeczywiscie jestesmy najdrozsi w tej czesci galaktyki...
pzdr
BP
Napisano Ponad rok temu
najlepiej skorzystac z opcji "szukaj"
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam. Domyslam sie, ze taki temat byl juz nie raz poruszany. Ale nie moge znalezc. Czy ktos z Warszawy trenuje moze BJJ w dobrym klubie? Tzn. pod okiem dobrego instruktora? Jakie sa mozliwosci? Slyszalem o klubie Vale Tudo ale tam nie bardzo odpowiadaja mi ceny. Moze ktos zna i by mogl polecic dobry i tanszy klub BJJ lub Vale Tudo? Za wszelkie info dziekuje.
http://budo.net.pl/v...er=asc&start=30
I widziałam ogłoszenie o zajęciach streetfightingu (jesli dobrze pamiętam :wink: ) przy ul. Broniewskiego (za 70 zł - choć nie napisali za ile zajęć) - a spotkanie informacyjne jest chyba 1 lub 2 października - nie wiem czy streetfighting ma coś współnego z BJJ, ale na plakatach jest symbol, który mają na spodenkach walczący w parterze, więc tak sobie skojarzyłam :wink: .
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-poniedziałek, środa, piątek o 19.30 i
-wtorek, czwartek, sobota o 13.30
Chodzi o Gwardię oczywiście,
Napisano Ponad rok temu
a nie doplacajac, dodatkowo co napisal Case masz we wtorki i czwartki bjj o 20.30 (chyba)
Napisano Ponad rok temu
Specjalnie zacząłem w łikendy pracować żeby na to zarobić %)
Małą poprawka co do godzin treningow we wtorki i czwartki - samo BJJ jest wtedy o 20:30 i przychodzi bardzo mało osób więc jest dużo miejsca żeby ćwiczyć.Za to w pon srody i piątki jest mniej miejsca, ale bardziej zorganizowany trening
Tak czy siak polecam tą sekcję
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
w sprawie tego baneru na górze
- Ponad rok temu
-
Tańcowała igła z nitką
- Ponad rok temu
-
Zestawienie technik.