KONKURS FOTO - wygraj nóż!
Napisano Ponad rok temu
Na początek przepraszam, ale przed chwilą zamiast zamknąć to wykasowałem sierpniowy temat dotyczący konkursu foto, w którym to temacie Seemann zaproponował całkiem fajną tematykę czyli: "ostre narzędzia w ich środowisku naturalnym". Oppsss Ale już naprawiam błąd, bo konkurs ma już błogosławieństwo siły przewodniej czyli Fiodora.
Zasady są proste:
1. Udział w konkursie mogą wziąć wyłącznie użytkownicy Vortalu BUDO.
2. Pracą konkursową jest zdjęcie formatu maksymalnie 800x600 pix (pion lub poziom) w formie pliku JPEG, ukazujące nóż lub inną krótką broń białą w ich środowisku naturalnym.
3. Dopuszcza się obróbkę cyfrową fotografii, jednakże bez montażu elementów kilku różnych zdjęć w jedno.
4. Prace należy nadsyłać WYŁĄCZNIE e-mailem na adres: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
5. Jedna osoba może nadesłać tylko jedną pracę. W e-mailu zgłoszeniowym należy zamieścić oprócz zdjęcia: imię i nazwisko, miasto oraz "nick" używany na Vortalu Budo. Tytuł emaila powinien brzmieć: "BUDO - Konkurs foto".
6. Zgłoszenia można nadsyłać do końca PAŹDZIERNIKA.
7. W dniu 1-go listopada wszystkie nadesłane prace zostaną anonimowo zamieszczone na łamach Vortalu Budo.
8. Przez okres 1 tygodnia każdy użytkownik Vortalu BUDO będzie mógł przyznać swój głos jednej z prac.
9. W dniu 7-go listopada o godzinie 20.00 wyłoniony zostanie zwycięzca. Nagroda zostanie przesłana pocztą na adres wskazany przez zwycięzcę.
10. Sponsor Vortalu BUDO (serwis [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] przyzna dodatkowo własne wyróżnienie (nagroda niespodzianka). Ta nagroda również zostanie przesłana pocztą na adres wskazany przez wyróżnioną osobę.
NAGRODA:
Główną nagrodą w konkursie będzie składany nóż firmy SOG Speciality Knives, a konkretnie model:
SOG X-42 AutoClip
Najważniejsze cechy:
Klinga tanto o długości 3.60"
Stal BG42 o twardości na krawędzi tnącej 62HRC!
Ząbki o zaokrąglonej krawędzi dla płynniejszego cięcia
blokada back-lock, regulowana śruba osi
klips do kieszeni z regulacją docisku
Nóż wyprodukowany w USA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje ze tak, bo ja nie mam zadnych takich specjalnych nozy... Moze sie uda wygrac przy pomocy kilku zdjec starego nozykaKazde ostrze sie kwalifikuje?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w takiej kategorii to przynajmniej mam jakies szanse :roll: :wink:Bedzie tez nagroda ( Seiken aword) , icognito -motywacyjna , za najgorsze zdjecie , a "zwyciezce" wybierze Piter i przesle mi wyniki po cichaczu.Nagroda oczywiscie bedzie motywujaca do dalszych dzialan na tym polu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To oczywiscie glupi zart.
Tez sie zastanawiam jak rozumiec to "srodowisko"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stadko nozy spokojnie paslo sie na laczce przy strumieniu kiedy zblizyl sie do nich Shaft z ostrzalka... Powialo grozaNo, moglo by byc tak ze wsrod natury - np przy krzaczku na trawce
Napisano Ponad rok temu
Bedzie tez nagroda ( Seiken aword) , icognito -motywacyjna , za najgorsze zdjecie , a "zwyciezce" wybierze Piter i przesle mi wyniki po cichaczu.Nagroda oczywiscie bedzie motywujaca do dalszych dzialan na tym polu.
Ja nie wiem, co wy sie tak cieszycie. Wyprodukowac taki autentyczny, nieklamany kicz, to jest naprawde duza sztuka
Offtopicznie - slyszalem kiedys o facecie, ktory kolekcjonowal obrazy typu "Jelen na rykowisku". Podobno jak sie zabieral do kupowania ogladal wiele "arcydziel", ale tylko nieliczne kwalifikowaly sie do powiekszenia kolekcji
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli tak, to z anonimowością.....kiepsko będzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A czy nunchaku toWitam, mam pytanie do organizatora konkursu - czy uznajecie nunchaku za broń białą (w tym konkursie) ?
Bo mnie sie nie wydaje...nóż lub inną krótką broń białą
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
spyderco lady bug
- Ponad rok temu
-
BM -Skirmish
- Ponad rok temu
-
Spyderco civilian
- Ponad rok temu
-
Folder godny polecenia
- Ponad rok temu
-
A propo rosyjskich wynalazków nożowych... :)
- Ponad rok temu
-
sklep w Chorzowie
- Ponad rok temu
-
Przeciw chuliganom... :|
- Ponad rok temu
-
(inne) scyzoryki
- Ponad rok temu
-
mini Scocom vs Emerson SpecWar