Kravka w warszawie
Napisano Ponad rok temu
Mysle o zapisaniu sie na kravke w centrum. Czy ktos z Was moze polecic jakas sekcje? Chodzi mi o liczbe osob na sali, wiek i ogolna atmosfere? Gdzies na forum doczytalem sie, ze w jednej z sekcji pojawialy sie na treningach jakies podejrzane typy, stad moje pytania.
Dzieki za odpowiedzi i ogolne pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"elementy zapasów i kickboxingu zaadoptowane na potrzeby kravmagi"?! co za palant to wymyślił! :blus: młotku! to juz nie jest kravmaga tylko MMA!Polecam Ci sekcję u Marcina Michalika info: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Jest kilka sekcji o zróżnicowanym poziomie, dodatkowo wplecione są elementy bjj, zapasów i kickboxingu ale zaadoptowane na potrzeby kravmagi. Poza tym zajęcia odbywają się w samiutkim centrum tj. Nowy Świat lub Smolna więc dojazd idealny. Nie patrz na animozje między Instytutem a Stowarzyszeniem tylko po prostu przyjdź, zobacz, porównaj. Pierwszy trening gratis. Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rzeczywiscie! masz racje!...... określenie"młotek" jest zbyt łagodne!Matador zastanow sie co piszesz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakos trudno zauwazyc wiele elementow zapasniczych w km prezentowanej przez sukcesorow km z izraela ,usa....czy z francji.a moj ton pozostawia wiele do zyczenia:mam cgroniczna chrypke ,co w polączeniu z moim wyglądem nie daje zbyt pozytywnego obrazu zwlaszcza wieczorem podonie jest z FORMĄ moich postów.no,cóż zawsze byl ze mnie kawal prostackiego chama :twisted: :balisong: pozdrawiam! :dupa:matador: Nie wiem jak z bjj, ale elementy zapasów i kick boxingu zawsze tam były i to może być jedyna nielogiczność w poście, który krytykowałeś a ton, którego używasz jest poniżej wszelkiej krytyki.
Napisano Ponad rok temu
ty moich postów nigdy nie bedziesz w stanie zrozumieć! za duzy cienias jestes!a poza tym to nieładnie ,ze tak wespół z BIENIOKIEM tak usilnie próbujecie reklamowac na tym forum michalika i jego treningi.czy rzeczywiscie nie stac go na lepsza reklame?!I znowu te twoje głupiomądre posty, pomału osiągasz to czego chyba nie chcesz: nie warto z tobą dyskutować bo pojęcie masz tak wielkie, że nic ci juz do głowy nie wchodzi, gdybyś się choć trochę chciał dowiedzieć to uprzejmię informuję CIĘ iż: Kravmaga nie zamyka się na inne SW, powstała z resztą czerpiąc to co najskuteczniejsze z innych styli, ale może nie chcesz tego przyjąć do wiadomości.
Napisano Ponad rok temu
PS zastanów się, co wygadujesz i jak obrażasz ludzi na tym forum.
myslec myslec myslec myslec
Napisano Ponad rok temu
To, ze uwazasz sie za chama, nie daje Ci prawa do obrazania innych uzytkownikow Vortalu. Zreszta lamiesz w ten sposob regulamin. Byles w Stowarzyszeniu, nie podobalo Ci sie, to ta opinia wystarczy. Reszta jest zbedna i wybiega poza temat forum. Troche szacunku dla reszty uzytkownikow. Pozdrawiamty moich postów nigdy nie bedziesz w stanie zrozumieć! za duzy cienias jestes!
Napisano Ponad rok temu
piotr7jest cieniasem intelektualnym skoro nie jest w stanie zrozumiec moich postów.a swoja droga jak przyjde to bedziecie chcieli mnie pobić? to jakies chamskie bandziory jestescie tam u michalikaKolego sympatyczny zapraszamy cię na zajęcia na Nowym Świecie zapytaj o Piotr7 i sprawdzisz, jaki on jest cytuje cienias, zobaczymy potem jak będziesz się czuł i wyglądał Pozdrawiam Bieniok
PS zastanów się, co wygadujesz i jak obrażasz ludzi na tym forum.
myslec myslec myslec myslec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ul.Smolna wtorek dzieci 17,45-18.45
czwartek dzieci 17.45-18.45
wtorek srednio zaawansowani 19.00-20.30
czwartek 19.00-20.30
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów