Kravka w warszawie
Napisano Ponad rok temu
Mysle o zapisaniu sie na kravke w centrum. Czy ktos z Was moze polecic jakas sekcje? Chodzi mi o liczbe osob na sali, wiek i ogolna atmosfere? Gdzies na forum doczytalem sie, ze w jednej z sekcji pojawialy sie na treningach jakies podejrzane typy, stad moje pytania.
Dzieki za odpowiedzi i ogolne pozdro.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Piotr7 napisał
"elementy zapasów i kickboxingu zaadoptowane na potrzeby kravmagi"?!Polecam Ci sekcję u Marcina Michalika info: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Jest kilka sekcji o zróżnicowanym poziomie, dodatkowo wplecione są elementy bjj, zapasów i kickboxingu ale zaadoptowane na potrzeby kravmagi. Poza tym zajęcia odbywają się w samiutkim centrum tj. Nowy Świat lub Smolna więc dojazd idealny. Nie patrz na animozje między Instytutem a Stowarzyszeniem tylko po prostu przyjdź, zobacz, porównaj. Pierwszy trening gratis. Pozdrawiam.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_bieniok napisał
rzeczywiscie! masz racje!...... określenie"młotek" jest zbyt łagodne!Matador zastanow sie co piszesz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_jerz napisał
jakos trudno zauwazyc wiele elementow zapasniczych w km prezentowanej przez sukcesorow km z izraela ,usa....czy z francji.a moj ton pozostawia wiele do zyczenia:mam cgroniczna chrypke ,co w polączeniu z moim wyglądem nie daje zbyt pozytywnego obrazumatador: Nie wiem jak z bjj, ale elementy zapasów i kick boxingu zawsze tam były i to może być jedyna nielogiczność w poście, który krytykowałeś a ton, którego używasz jest poniżej wszelkiej krytyki.

Napisano Ponad rok temu
budo_Piotr7 napisał
ty moich postów nigdy nie bedziesz w stanie zrozumieć!I znowu te twoje głupiomądre posty, pomału osiągasz to czego chyba nie chcesz: nie warto z tobą dyskutować bo pojęcie masz tak wielkie, że nic ci juz do głowy nie wchodzi, gdybyś się choć trochę chciał dowiedzieć to uprzejmię informuję CIĘ iż: Kravmaga nie zamyka się na inne SW, powstała z resztą czerpiąc to co najskuteczniejsze z innych styli, ale może nie chcesz tego przyjąć do wiadomości.

Napisano Ponad rok temu
PS zastanów się, co wygadujesz i jak obrażasz ludzi na tym forum.
myslec myslec myslec myslec

Napisano Ponad rok temu
budo_matador napisał
To, ze uwazasz sie za chama, nie daje Ci prawa do obrazania innych uzytkownikow Vortalu. Zreszta lamiesz w ten sposob regulamin. Byles w Stowarzyszeniu, nie podobalo Ci sie, to ta opinia wystarczy. Reszta jest zbedna i wybiega poza temat forum. Troche szacunku dla reszty uzytkownikow. Pozdrawiamty moich postów nigdy nie bedziesz w stanie zrozumieć!
za duzy cienias jestes!
Napisano Ponad rok temu
budo_bieniok napisał
piotr7jest cieniasem intelektualnym skoro nie jest w stanie zrozumiec moich postów.a swoja droga jak przyjde to bedziecie chcieli mnie pobić?Kolego sympatyczny zapraszamy cię na zajęcia na Nowym Świecie zapytaj o Piotr7 i sprawdzisz, jaki on jest cytuje cienias, zobaczymy potem jak będziesz się czuł i wyglądał Pozdrawiam Bieniok
PS zastanów się, co wygadujesz i jak obrażasz ludzi na tym forum.
myslec myslec myslec myslec

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
ul.Smolna wtorek dzieci 17,45-18.45
czwartek dzieci 17.45-18.45
wtorek srednio zaawansowani 19.00-20.30
czwartek 19.00-20.30
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook