Kravka w warszawie
Napisano Ponad rok temu
krytykowanie michalika czy sawickiego to pierdolone gowniarstwo, zwlaszcza przez osoby ktore tych panow znaja tylko z treningow masowych itp itd, a nie maja pojecia o zakresie wiedzy i umiejetnosci jakie posiadaja.
kawal z was gowniarzy to raz, kawal z was losi to dwa, kawal z was malo rozgarnietych chlopcow jezeli sie klocicie ktora grupa jest lepsza i ktory pan trener kochanszy.
ciotki z was i to tyle mojego zdania w tej dyskusji, idzcie i se na dupie wytatuujcie "kocham moja szkole"
popierdolki.. zajmijcie sie czyms sensownym czym sie roznia treningi tych dwoch szkol od siebie?
no czym?
jestem bardzo ciekaw panow madrali
Napisano Ponad rok temu
no czym? "
Prowadzącym 8)
Ps.Sorry musiałem
Napisano Ponad rok temu
"wtedy byłoby inaczej niz ze mną"?!..a zatem pierdzielone michalikowe kmiotki póbują straszyć ! poszczuwając się jeden przez drugiego! ...i do tego zostałem zdiagnozowany jako zakompleksiona postać! MĄDRALE WSZYSTKOWIEDZĄCE!Jakie pobić??? Zwariowałeś? Ja Cię zapraszałem na trening a nie na bójkę, to po pierwsze, po drugie naprawdę nie musisz mnie obrażać bo chyba tak dobrze się nie znamy żebyś mógł mnie nazywać "młotkiem" czy "cieniasem intelektualnym", a jeżeli tak robisz to nie dziw się Bieniokowi, który jest moim dobrym kolegą, że się trochę uniósł, zrobiłbym to samo na jego miejscu. A tak poza tym to miło z jego strony, że nie powiedział żebyś spytał o niego bo wtedy byłoby inaczej niż ze mną... Żal tylko, że tak dziwna i zakompleksiona postać jak Ty zabiera głos w sprawach, w których niespecjalnie się orientuje. Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
kurwa nie moge. myslalem ze juz dawno sie skonczyla popierdolona wojna o szkoly itp itd.
kawal z was gowniarzy to raz, kawal z was losi to dwa, kawal z was malo rozgarnietych chlopcow jezeli sie klocicie ktora grupa jest lepsza i ktory pan trener kochanszy.
ciotki z was i to tyle mojego zdania w tej dyskusji, idzcie i se na dupie wytatuujcie "kocham moja szkole"
Tego typu tekstami - tak jak i Matador - stwarzasz wrażenie zbuntowanego 16-latka. Zastanów się lepiej co piszesz, a zwłaszcza jak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dla przemądrzałych cwaniaczków post bez pouczeń i bez reklamy sekcji swego ukochanego trenerka-to post stracony! a tak przy okazji-zdaje sie ze nie mozna reklamowac tutaj sekcji i treningów.az tak źle u was michaliki z frekwencją,ze az musicie tutaj próbować reklamowac i zbierać grupę ćwiczących?Niestety masz rację Lucio, dla chłopaków post bez bluzg to post stracony.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zamiast to zrobic jak kiedys radzil Combat- spotkajcie sie panowie i bijcie sie za wasze sekcje:)
pozabijajcie sie i wstapicie do panteonow slaw w KM.
nadal jestescie loski
Napisano Ponad rok temu
wlasnie !niech piotr7 i bieniok pójda sobie i nie smrodzą tutaj wiecej! km mnie gówno obchodzi:dupa: trenowalem to kiedys przez jakis czas jednoczesnie z kb ktory trenuje 8 lat +boks i :paker: od ok.10lat a od 2 takze lat bjjprosze niech ktos ich poprosi zeby sobie poszli...przeciez to niedorzeczne przechwalac sie grupami
zamiast to zrobic jak kiedys radzil Combat- spotkajcie sie panowie i bijcie sie za wasze sekcje:)
pozabijajcie sie i wstapicie do panteonow slaw w KM.
nadal jestescie loski
Napisano Ponad rok temu
jest zwiekszana liczba sekcji bo stowarzyszenie robi nowych instruktorow ktory zakladaja sekcje a rzygac mi sie chce jak slysze i widze takich wsiowych kmiotków jak :blus: piotr7 i bieniokWręcz przeciwnie Matador, z roku na rok zwiększona zostaje liczba sekcji bo każda liczy max 25 osób (słownie: dwadzieścia pięć) info masz na stronce, ale i tak nie przyjdziesz jak widzę, z wiadomych powodów: S T R A C H , L Ę K , P R Z E R A Ż E N I E owocują u Ciebie odruchami wymiotnymi. Więc faktycznie mógłbyś kogoś ubrudzić, a że u nas jest dość czysto to już nie musisz przychodzić sprzątać.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam jerz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skoro piotr7 i bieniok sa "kraverami"to rzeczywiscie duzo w tym prawdynie to atuty wszystkich kraverow
Napisano Ponad rok temu
moze czasami bluzgnę ale qrva nie jestem jakims pieprzonym grzecznym aniołkiem a poza tym daj mi jakikolwiek przyklad moich przechwalek!a jesli chodzi o argumentacje......to o co ci chodzi?? czy ja argumentowalem cokolwiek?! 8O ....i zeby jasnosc byla:to ze napisalem ze km nie obchodzi nie znaczy ze krytykuje tą sztuke walki!po prostu nie odpowiada mi .Ciekawi mnie, czy bluzgi, przechwałki i kiepska argumentacja to "atuty" wszystkich kick-boxerów? 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Policja w czasie wojny...
- Ponad rok temu
-
KM
- Ponad rok temu
-
" wierzchołków trójkąta" w walce z 3 przeciwnikami
- Ponad rok temu