worki
Napisano Ponad rok temu
Ps. wiem, ze moze jest to tutaj troszke NTG, ale mysle ze znajduja sie tutaj najwieksi specjalisci w tej dziedzinie ;D
Napisano Ponad rok temu
w zasadzie to nie wiem co mam ci odpowiedzieć, worek do wyżywania sie powiadasz...
skóra to lux i tyle, jest bardzo trwała, a ze sciagnieta w jednym kawałku z "gościa" rogatego jakiegos, albo czegoś co żre nie je, to drogi biznes uszyc taki worek, stąd takie ceny.
kumpel twój kupił coś chiba w supermarkecie, fajny sprzęt zwłaszcza te w kolorach flagi USA. to sobie odpusc, chyba ze chcesz sie wyzywac 2-3dni.
osobiscie uzywam 2 worów 150 i 180cm oba z płótna syntetycznego, 1 mniej uzwany to jakis materiał podwójny podobno mocny, ale wole ten drugi, uszyty z płótna plandekowego (takigo jak stosowany w plandekach naczep tirów etc.) jak taki rozwalisz to chłopie masz talent i nadludzką moc - na ring jak nic, na ring, albo siekiere/nóż masz za ostrą/ostry.
koszt takigo wora to różnie bywa, zalezy od producenta. Ja zainwestowałem w Daniken'a. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - masz tam ceny, foty, rozmiary itd.itd. a daniken dlatego, że nie jest taki plastikowy, znaczy nie sieka skóry jak sie go juz troch zmęczy, posieka wierzchnią warstwe płótna, jest całkiem przyjemny i jak dotąd nie spowodował żadnych otarć na łokciach i takich tam - taki z lekka "gumowy" powierzchnią czy coś.
pozdr.
Witek
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy nie przepłaciłem ale początkujący mają chyba do teg o skłonności Służy mi już 2 miesiące i jako takich śladów zużycia nie widać ( może z wyjatkiem tych zrobionych kijem ).
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bandaże bokserskie - sposób zakładania ?
- Ponad rok temu
-
Czas treningów
- Ponad rok temu
-
Top 10 HW wszechczasów.
- Ponad rok temu
-
scenariusz do Rocky VII
- Ponad rok temu
-
muay thai w warszawie